Októberben jelenik meg az X-Men: Sötét Főnix DVD-n és többféle BD-n

2019. szeptember 20. - Marvel Magyarország

Egy helyen a film hazai DVD/BD megjelenésének részletei.

sotet-fonix-megjelenes-top.jpg

Az X-Men: Sötét Főnix a mozivásznakig tartó útját végignézve és a Fox-felvásárlás ismeretében aligha voltak indokolatlanul magas elvárásaink Simon Kinberg filmjét illetően. A kritikánkban kifejezetten gyengének ítéltük a legújabb mutánsmozit, amivel az újságírók és a nézők nagyobb része is így volt, ráadásul a 200 millióba kerülő produkció világszinten mindössze 252 millió dollárt hozott, elfoglalva a helyét minden idők legcsúfosabb képregényfilmes bukásai között. Nemsokára viszont mindenki feljebb tornázhatja ezeket a számokat, akinek kedvére való volt a film, ugyanis hamarosan megjelenik DVD- és többféle BD-kiadásban.

Az október 11-én érkező X-Men: Sötét Főnix az alábbi változatokban lesz megvásárolható, az ajánlott fogyasztói árakkal kiegészítve: DVD (3.290 Ft), BD (5.990 Ft), UHD+BD (10.990) és kétféle fémdobozos kiadvány, egyféle designnal. A limitált, fémdobozos kiadások között van sima BD (7.990 Ft), valamint egy UHD+BD (12.990 Ft) változat is. Ahogy azt a forgalmazó Bontonfilmtől megszokhattuk, a különféle kiadások ezúttal is tömve lesznek magyar feliratos bónusz tartalmakkal. A következőkben olvashatjátok a teljes listát, melyek mindegyike a sima BD-változaton is fellelhető lesz:

  • Audiokommentár Simon Kinberg és Hutch Parker közreműködésével (eredeti nyelven) 
  • Kimaradt jelenetek Simon Kinberg rendező és Hutch Parker producer választható audiokommentárjával 
  • A Főnix felemelkedése – így készült a film 
  • Hogyan repülj a gépeddel az űrbe Bestiával 
  • Mozielőzetesek

Ahogy fentebb említésre került, az X-Men saga zárófilmje október 11-én kerül a boltok polcaira. Végezetül íme, a kiadványok borítói: 

(forrás: Bontonfilm)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9215138838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása