[D23] What If: Megérkezett az első jelenetkép a Marvel animációs sorozatából

2019. augusztus 24. - Marvel Magyarország

Egy régi ismerős új szerepben mutatkozik majd be a szériában.

what-if-logo-top.jpg

Mióta a Marvel bejelentette, hogy a képregényekben jól ismert What If koncepciót animációs sorozatként élesztik újra, a rajongók izgatottan találgatják, milyen sztorikat dolgoznak majd fel az alkotók. Az idei D23 Expón végre kaptunk néhány új információt, valamint az első kép is kikerült a készülő szériából. Azoknak, akik esetleg nem ismernék a What If képregényeket, elmondanám, hogy a dolog lényege az, hogy az írók a fantáziájukat szabadjára engedve különböző történetek sokszor meglehetősen elszállt alternatív kimeneteleit mesélték el, eljátszva azzal a gondolattal, mi lett volna akkor, ha bizonyos elemek megváltoznak.

A Disney+ kínálatában 2021 nyarától elérhető animációs sorozatban ugyanezt a koncepciót fogják alkalmazni a Marvel Moziverzum eseményeire vonatkoztatva. A Disney miniexpóján tartott prezentációból kiderült, hogy a széria 23 részből fog állni, ami nem lehet véletlen, hiszen a filmes univerzum 2008 óta felépített első nagy egysége, az úgynevezett Infinity-saga is pontosan 23 mozis produkciót tömörít, vagyis több mint valószínű, hogy minden epizód egy különálló film eseményein csavar majd egyet.

A D23 résztvevői egy előzetest is megtekinthettek a készülő szériából, mely a beszámolók alapján rendkívül ígéretes jeleneteket tárt fel. Az egyik epizód például az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló eseményeit gondolja újra, mégpedig úgy, hogy abban Steve Rogers helyett Peggy Carter kapja meg a szuperkatona szérumot, és válik Britannia kapitánnyá, míg Steve egy a Vasember legelső, eredeti képregényes páncéljára nagyon hasonlító öltözetben csatlakozik hozzá a harcban. A levetített részletben egy zombiszerű Amerika Kapitány is látható volt a Tél Katonája ellen, illetve úgy tűnik, hogy T’Challa Űrlordként bukkan majd fel az egyik sztoriban.

A sorozatban egyébként a mozifilmekben megszokott színészek jelentős része hallható lesz szinkronhangként, így például Hayley Atwell is, aki 2011-ben alakította először Peggy Cartert, és azóta több mozifilmben, TV-sorozatban, sőt még egy Marvel One-Shot rövidfilmben is viszontláthattuk őt a szerepben. Új belépőként köszönthetjük viszont Jeffrey Wrightot (Casino Royale), aki Uatu, a Szemlélő megszólaltatójaként kalauzol majd el minket a What If sorozat világában.

ecsoalew4ael53e.jpg

Hayley Atwell, mint Britannia kapitány a What If...? sorozatban

(forrás: MCU Exchange)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5915022864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása