[GC 2019] Végre játékmenet-videó érkezett a Square Enix Bosszúállók játékához

2019. augusztus 20. - Marvel Magyarország

Akcióban is megnézhetjük a szuperhősöket.

cap_update_final_1920x1080.jpeg

Az elmúlt évek során hatalmas várakozás övezte a Bosszúállók-játékot, ugyanakkor az E3 prezentáción leleplezett első kedvcsináló után sokan fejezték ki csalódottságukat. Éppen ezért volt itt a legfőbb ideje annak, hogy kicsit szépítsenek rajta a fejlesztők: Miután a Comic-Conon egy meglehetősen hosszú programot szenteltek a Marvel's Avengersnek megannyi in-game jelenettel megfűszerezve, a jelenleg is megrendezésre kerülő Gamescom nyitóestéje után a Square Enix végre nyilvánosságra hozta az első teljes értékű, majdnem húsz perces játékmenet-videót a nagyérdemű előtt.

A demóban az előzetesben is megmutatott, legfőképp a Golden Gate hídon zajló A-Napi csatát nézhetjük végig a különböző karakterekkel. A helyszín San Francisco, ám amikor az elismert szuperhőscsapat ünnepi keretek között megnyitni készül nyugati parti központját, a Kiképző elrontja a bulit, a játékos pedig sorban irányítása alá vonja az egyelőre öt játszható karaktert rendre Thor, Vasember, Hulk, Amerika Kapitány és Fekete Özvegy személyében. Ahogy azt a kiadó megígérte, mindegyik hős saját, egyedi stílusban harcol, és mind rendelkezik egy különösen erős, úgynevezett Heroic támadással. A grafikai megvalósítás láthatóan rengeteget javult a korábban látottakhoz képest, ami a karakterdizájnokon és a pazar animációkon különösen adja magát. A látványvilág meglehetősen korrekt, és így első blikkre a hangulattal sincs gond. Természetesen a Marvel's Avengers továbbra sem a filmvásznakról ismert arcokkal szolgál, de ha valaki ettől képes eltekinteni, a harcrendszer (az eddigiek alapján Hulk és Amerika Kapitány mozdulatain fogunk a legjobban szórakozni) bőven kárpótolhatja érte.

A játékmenet egyik jelenetében a fiatal Khamala Khan, a Ms. Marvelként ismert pakisztáni-amerikai hősnő is felbukkan, akit kiüt a csata során elszabaduló Terrigen köd. Mivel a képregényekben is hasonlóan szerzi meg a szuperképességét, ráadásul ez a bevezető a kampány többi része előtt öt évvel játszódik, nem elképzelhetetlen, hogy többek között ő is játszható karakter lesz. A Marvel's Avengers mindenesetre 2020. május 15-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, amiről a Gamescom folyamán remélhetőleg még többet megtudunk majd.

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7415016622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása