A Pókember: Idegenben magasan túlszárnyalhatja az előző mozifilm nyitását

2019. június 14. - Marvel Magyarország

Előzetes becslések szerint jók a film kilátásai.

pokember_idegenben_jelenetfoto_1.jpg

Ami az anyagiakat illeti, az idei blockbuster-szezon nem tartozik a sikeresebbek közé, hiszen sorra teljesítenek várakozáson alul olyan címek, mint például a Pokémon - Pikachu, a detektiv, a Godzilla II. - A szörnyek királya vagy az újonnan bemutatkozó X-Men: Sötét Főnix. Néhány héten belül azonban mozikba kerül a Marvel Moziverzum legújabb felvonása, a Pókember: Idegenben, amely box office-elemzők kezdeti becslései szerint nem fog szűkölködni jegyeladásokban.

Habár néhány héttel ezelőtt még 120 millió dollárra jósolták a film első hétvégi bevételét, úgy néz ki, hogy az amerikai hosszú hétvége július elején és a Bosszúállók: Végjáték utóhatásait övező kíváncsiság ennél is nagyobb érdeklődést vetít előre. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Pókember: Idegenben 150-160 millió dollár között hozhat a nyitóhetén, míg egyes iparági szakértők azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy elérje a 180-at. Ezzel nemhogy meghaladná, hanem egyenesen túl is szárnyalná két éve bemutatott elődje, a Hazatérés kezdeti számait, amely 117 millió dollár volt – a film egészen 880 millióig menetelt világviszonylatban, amit ekkora népszerűséggel szintén meghaladhat a folytatás.

A hivatalos adatokra persze még várnunk kell három hetet a film bemutatójáig (amely egyébként az utolsó képregényfilm idén a Marveltől), de amennyiben már csak megközelítenie sikerül a fenti becsléseket, biztosak lehetünk benne, hogy meglehetősen nagy jövő áll a Tom Holland által megformált hálószövő előtt. A Pókember: Idegenben július 4-én kerül a hazai mozik műsorára.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr714894618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.06.17. 10:21:54

persze, hogy túlszárnyalja, mostanra mindenki tudja, hogy póki is MCU tag...
Az előzőnél ez azért nem volt egyértelmű az átlag mozinézőnek...
szerintem.
süti beállítások módosítása