BREAKING: Daniel Brühl és Emily VanCamp is visszatérhet a Falcon and Winter Soldierben!

2019. május 21. - Marvel Magyarország

Ráadásul már a lehetséges premierdátum is ismert.

falcon-and-winter-soldier-bruhl-vancamp.jpg

Habár az eddigi univerzumépítést betetőző Bosszúállók: Végjáték még mindig nem került le a moziműsorról, a háttérben már gőzerővel folynak az utánpótlás előkészületei. Mint nemrég kiderült, a Disney saját streamingoldalára gyártott Marvel-sorozatok szorosan kapcsolódnak majd a nagyobb világhoz (ellentétben a Marvel Television műsoraival), amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az Amerika Kapitány: Polgárháború sztárjai, nevezetesen Daniel Brühl és Emily VanCamp tárgyalásokat folytatnak visszatérésükről a tervezett Falcon and Winter Soldierben. 

A Brühl (A Bourne-ultimátum, Becstelen brigantyk, Hajsza a győzelemért) által megformált Zemo a Polgárháborúban sikeresen véghezvitte tervét, vagyis olyan lyukat ütött a Bosszúállókon belül, ami a csapat a Végtelen háborúban látott bukásához is vezetett. A karakter a film végén ugyan rácsok mögé került, de gazdag képregényes történelmét és a kiaknázatlan lehetőségeket figyelembe véve mindössze idő kérdése volt, hogy viszontlássuk valamilyen formában.

A tél katonájában és a Polgárháborúban egyaránt minimális szerepet kapó VanCamp (Everwood, Testvérek, A Rezidens) szintén rejt még magában nem kevés potenciált, akit legutóbb a CIA ügynökeként láthattunk tevékenykedni.

A Deadline információi szerint az összesen hat epizódból álló minisorozatot az Emmy-díj jelölt és BAFTA díjnyertes rendező, Kari Skogland hozza tető alá, aki többek között az HBO nagy sikerű A szolgálólány meséje című sorozatán dolgozott. További tévés kreditjei között megtalálható a The Walking Dead, a Boardwalk Empire, a Gyilkosság, a Penny Dreadful, a Kártyavár és ami talán számunkra a legérdekesebb lehet, hogy még a netflixes The Punisheren is dolgozott.

A forgatókönyvet az Empire című drámasorozat egyik alkotójaként ismeretes Malcolm Spellman írja, és jóllehet a sztoriról egyelőre semmilyen konkrétum nem derült ki, a sorozat elvileg körbejárja majd a Bosszúállók: Végjátékban történteket, vagyis az Anthony Mackie által alakított Sam Wilson már az újdonsült Amerika Kapitányként tevékenykedhet Bucky Barnes oldalán.

Az ígéretesnek tűnő Falcon and Winter Soldier a tervek szerint 2020 augusztusában debütál az idén útjára induló Disney+ kínálatában.

(forrás: Deadline, Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr214841474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.05.21. 11:03:14

szóval az mcu része lesz a sori, ergo nézni kell.
ravaszak...
süti beállítások módosítása