BREAKING: A Trónok harca színésze lehet a The Eternals egyik főszereplője!

2019. május 08. - Marvel Magyarország

Angelina Jolie után újabb ismert nevet rebesgetnek a projekt kapcsán.

richard_madden_and_the_eternals.jpg

Habár gyakorlatilag még sem a sztorival, sem a szereplőkkel kapcsolatban nem erősített meg semmit a Marvel, az elmúlt időszakban több érdekes hír is felreppent a The Eternals-film kapcsán, köztük Angelina Jolie és Kumail Nanjiani castingja. Úgy tűnik, hogy időközben Richard Madden is elkezdett tárgyalni a stúdióval.

Maddent többek közt a Trónok harca Robb Starkjaként láthattuk korábban, valamint olyan produkciókban, mint a Hamupipőke vagy a The Bodyguard című BBC-sorozat. Utóbbiért a Golden Globe-díjat is sikerült bezsebelnie a színésznek. Ezenfelül elcsíphető lesz idén a Rocketman című Elton John-életrajzi filmben is Taron Egerton és Bryce Dallas Howard oldalán.

Az Örökkévalókkal kapcsolatban egyelőre csak annyi biztos, hogy azt az indie-filmek világából érkező, több rangos díjat is begyűjtő Chloé Zhao (Songs My Brothers Taught Me, A rodeós) fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig Matthew K. Firpo és Ryan Firpo jegyzik. A film alapjául szolgáló, Jack Kirby-hez köthető képregény egyébként egy szuperképességekkel bíró és közel halhatatlan faj, az Örökkévalók történetét meséli el, akiket az Égiek néven ismert kozmikus teremtmények hoztak létre. Akárcsak ősi ellenségeiket, a Deviánsokat, akik a kísérlet félresikerült melléktermékeiként szörnyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek.

Habár a filmmel kapcsolatban egyelőre minden hétpecsétes titok, bizonyos források korábban arról számoltak be, hogy a sztori jelentős része a kozmikus energiával áthatott Ikaris, valamint párja, Sersi szerelmére fog koncentrálni, akik az emberek közt próbálják élni az életüket. Ha minden igaz, a Marvel Ikaris szerepét szánná Maddennek, de a stúdió ezt nem erősítette még meg. (Ahogy azt sem, hogy Angelina Jolie lesz-e Sersi.)

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3714813960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása