BREAKING: Angelina Jolie kaphatja a The Eternals női főszerepét

2019. március 28. - Marvel Magyarország

Újabb nagy névvel erősít a Marvel Moziverzum.

angelina-jolie.jpg

Megannyi híresztelést követően szeptemberben vált hivatalossá, hogy a Marvel filmadaptációt készít a Jack Kirby által megálmodott, szupererős és közel sebezhetetlen Örökkévalókból, amely lévén már akkoriban rendezőjére talált Chloe Zhao személyében, nem maradt más kérdés, mint hogy melyik felállásban és milyen színészek megformálásában debütál a nagyvásznon a kozmikus társaság. Utóbbihoz talán közelebb kerültünk egy lépéssel.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Oscar-díjas Angeline Jolie tárgyalásokat folytat a The Eternals egyik főszerepéért, amiről habár semmi konkrétumot nem tudtunk meg, elképzelés azért akad. Korábbi hírekből megtudhattuk, miszerint a film cselekményének egyik fő aspektusa a kozmikus energiával átjárt Ikaris és az emberek közül érkezett Sersi szerelme lehet, így többen is feltételezik, hogy Jolie esetleg Sersit alakíthatja a közelgő a filmben, amit nemrég Kevin Feige egy „bámulatosan epikus, több tízezer éven átívelő történetként” írt körbe.

A szerződés megkötésével ez lesz Jolie első a Marvel nevével fémjelzett szereplése, noha képregényfilmmel volt már korábban dolga a Mark Miller története alapján készült Wanted személyében, hamarosan pedig a nagy sikerű Demóna folytatásában lesz látható. A Matthew és Ryan Firpo forgatókönyve alapján Chloe Zhao rendezésében készülő filmnek egyelőre nincs premierdátuma, de ha összeáll a teljes színészgárda, meglehet, még idén elkezdődik a forgatás.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5114720769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása