Egy hivatalos képen közelebbről is megnézhetjük Jake Gyllenhaal Mysterióját

2019. április 26. - Marvel Magyarország

Kiderült néhány részlet a főhőssel való kapcsolatáról is.

61f7541bdeeff021a0c53ee01b9d9585.jpg

Bármit is tartogat a Marvel Moziverzum számára a Bosszúállók: Végjáték lezárása, azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a Tom Holland alakította Peter Parker fontos része lesz a későbbi eseményeknek. A karakter következő szólófilmjét nyáron mutatják be a mozikban, amely ráadásul Kevin Feige elmondása szerint a Harmadik Fázis lezárása lesz, és ahonnan most Jake Gyllenhaal figurájára vethetünk minden eddiginél részletesebb pillantást egy vadonatúj jelenetképen.

A Pókember: Idegenben rendezéséért felelős Jon Watts megosztott néhány gondolatot a címszereplő és Mysterio kapcsolatát illetően, akik elmondása szerint hamar barátokká válnak találkozásukat követően. „Ha Tony Stark egyfajta mentorszerepet töltött be az előző filmekben, úgy gondoltuk, érdekes lenne Mysteriót úgy bemutatni, akár egy menő nagybácsit.” A páros feladata pedig nem más lesz, mint lenyomni néhány Európa-szerte felbukkanó természeti entitást.

Habár a képregényolvasók meglehetősen szokatlan döntésnek tudhatják be, hogy ezek a karakterek vállvetve harcoljanak, kevésbé meglepő módon a kamerák mögött is hasonlóan szoros kötelék alakult ki a színészek között: „Ha megnézitek bármelyik korábbi interjúmat, ahol megkérdezik tőlem, hogy kivel dolgoznék együtt legszívesebben, valószínűleg Jake Gyllenhaal nevét feleltem" – mesélte Holland. „Mikor tudomásomra jutott, hogy ez valósággá válik, totál ledöbbentem, és egyúttal eléggé izgultam is. De Jake sokkal több volt annál, mint amire számítani mertem.”

Az Entertainment Weekly által exkluzívan publikált fotón pedig épp őket látjuk első találkozásukkor, amelyen végre közelebbről is bevizsgálhatjuk Mysterio elképesztően megvalósított jelmezét:

smffh_98967ugug6y5567y78o89.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5814786632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása