A Marvel Kapitány meghaladta az egymilliárdos bevételt

2019. április 05. - Marvel Magyarország

A Marvel újabb filmje lépte át a bevételi álomhatárt.

4635f6a0a61f7b6ec46bb081c44d4ebc.jpg

A Brie Larson főszereplésével készült Marvel Kapitánynak egy hónap sem kellett hozzá, hogy a három Bosszúállók-film, a Fekete Párduc, a Vasember 3. és az Amerika Kapitány: Polgárháború nyomdokaiba lépve a Marvel Moziverzum hetedik alkotásaként meghaladja az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt, melynek köszönhetően a teljes franchise már 18,5 milliárdot termelt világviszonylatban.

A minden várakozást túlteljesítő nyitóhétvégéje óta a film 358,1 millió dollárt szedett össze Észak-Amerikában, míg a nemzetközi piacokon 644,5 milliónál jár pillanatnyilag. Az utóbbi összeg legnagyobb részét Kína teszi ki, ahonnan 152,3 millió dollárt zsebelt be ezidáig Marvel Kapitány, de egyébként a magyarországi filmszínházakban is eredményesen teljesít, hiszen már csaknem 350 ezer néző váltott rá mozijegyet (ez több mint 500 millió forintot takar magában).

A címszereplőt megformáló színésznő billentyűzetet ragadott, és a közösségi médiában köszönte meg rajongóinak az elképesztő pénzügyi sikereket: „Carol Danvers csatlakozott a milliárd dollárosok klubjához! Végtelen köszönet jár nektek, amiért segítettetek megugrani ezt a mérföldkövet. Egy öröm megosztani a világgal ezt a karaktert, és még nagyszerűbb látni a cosplayeket, rajzokat, valamint lelkes szavakat, amiket megihletett. Magasabbra, távolabbra, gyorsabban!”

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5814739539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása