Fantasztikus Négyes pókruhákkal bővült a Spider-Man

2019. január 28. - Marvel Magyarország

Két új jelmezben járhatjuk körbe New Yorkot. 

32904176438_8bdbabcb56_k.jpg

Január elején a Marvel Games hivatalos oldala beharangozott valamilyen Fantasztikus négyes-kötődésű tartalmat az Insomniac Games Spider-Manjéhez, amire szerencsére nem kellett sokat várni: A minap elérhetővé vált frissítés telepítését követően két vadonatúj jelmezhez juthatnak hozzá teljesen ingyen a játékosok, hasonlóan a karácsony tájékán felfedett Raimi-féle pókruhához.

A két szóban forgó jelmezt valóban a képregények, azon belül Pókember és a Marvel legelső családjának közös kalandjai inspirálták. Az egyik egy fekete-fehér színű gúnya, amit Peter a Reed Richards által alapított Future Foundation csapat tagjaként hordott egy időben, míg a másik a jellegzetes feketeruhás korszakot idézi meg a barátságos és közkedvelt hálószövő életéből. Mikor az Amazing Spider-Man #258. számában Mr. Fantasztikus segítségével sikeresen eltávolították Peter testéről a szimbiótát, a hazautat már a Fantasztikus Négyes kék maskarájában, fején egy papírzacskóval tette meg. Ez a gag azóta számos videojátékban visszaköszönt. 

Az új kiegészítővel egyetemben a játék kreatív igazgatója, Bryan Intihar egy tweetben árulta el követőinek, hogy ezekben a napokban adta le egy új projekt történetének első vázlatait – habár konkrétan nem nevezte meg, miről is van szó, de a Spider-Man mérföldkőnek számító sikereit tekintve nem lennénk meglepve, ha már javában a folytatáson gondolkodna.

A Spider-Man szeptember 7-én jelent meg kizárólag PlayStation 4-re, a két újdonsült pókgúnya pedig mától kipróbálható.

(forrás: Den of Geek)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr914594034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása