Az Irány a Pókverzumban az élőszereplős Pókemberek is feltűnhettek volna

2019. január 27. - Marvel Magyarország

Nagy kár, hogy végül nem láthattuk ezt a jelenetet.

pokember_iranyapokverzum_jelenetfoto_1.jpg

Az idei Oscar legjobb animációs film kategóriájában jelölt Pókember - Irány a Pókverzum a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyult, amiről most újabb érdekességet árult Rodney Rotman, aki a rendezés mellett a forgatókönyvet is együtt írta Phil Lorddal. Elmondása szerint jó kilátások voltak a fejlesztés kezdeti szakaszában egy olyan jelenetre, amely mindhárom filmes falmászót felvonultatta volna Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland személyében.

„Írtam egy jelenetet, ahol Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire egyaránt jelen volt" – mesélte Rothman Jeff Goldsmith podcastjában. "Ennél jobban nem akarok belemenni, megvolt a jelenet, azonban elég komolyan aggódtunk. Aggódtunk úgy általában a film miatt, valamint azon is, hogy csak összezavarnánk vele az embereket.” A Pókverzum komplex narratívája és az átjárható multiverzum-elmélet bevezetése mellett valahol érthető, hogy az írógárda nem akarta még jobban megkavarni a közönséget, pláne hogy a Sony Pictures animációs filmje most először Peter Parker helyett az újvilági Pókembert, Miles Moralest helyezte reflektorfénybe.

Habár persze sajnáljuk, hogy végül nem valósult meg a tervezett jelenet, szerencsére ennek ellenére is egy emlékezetes és rendkívül szórakoztató filmet raktak le az asztalra A Lego-kaland rendezőinek produceri felügyeletével, amit a díjszezonban való kimagasló szereplése bizonyít legjobban. Amennyire jól bántak az Irány a Pókverzum készítői az alternatív világokból érkezett Pókemberekkel és a kikacsintások sokaságával, őszintén reméljük, hogy a folytatásban már tényleg összeeresztik egy jelenet erejéig a három élőszereplős falmászót. 

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314591786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása