Excelsior 2018 - Legjobb forgatókönyv, filmzene, betétdal

2018. december 25. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2018/5. forduló

excelsior-szavazas-2018-fokep.jpeg

Utolsó előtti felvonásához érkezett házi díjátadónk, és ezúttal három olyan kategóriáról rántjuk le a leplet előttetek, amiket kifejezetten az idei szavazásra vezettünk be. Az egész hónapon átívelő szavazásban még egyetlen ilyen cikkel fogunk jelentkezni az utolsó, legizgalmasabb díjtípusokat felfedve, melyek során az általunk kiválogatott esélyesek közül segíthettek kiválasztani a győzteseket.

Az ötödik fordulóban egy kicsit más aspektusból közelítjük meg a 2018-ban bemutatott mozifilmeket, ugyanis a legjobb forgatókönyvetfilmzenét, valamint eredeti betétdalt keressük – minden szekcióban csak egy lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, hogy kit illet meg a szavazat. 

powered by Typeform

A szavazatokat december 30-án fogjuk összesíteni, az év utolsó napján pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)


Az idei Excelsior-díjátadó eddig felfedett kategóriái:

Excelsior-díjátadó: 2018/4. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/3. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/2. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/1. forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7214513894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása