Excelsior 2018 - Legjobb sorozatos színész, színésznő, új karakter

2018. december 13. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2018/2. forduló

excelsior-szavazas-2018-fokep.jpeg

Tovább dübörög házi díjátadónk, az Excelsior, ám a mozifilmes indítást követően ezúttal a Marvel televíziós részlege kapcsán szeretnénk megtudni a véleményeteket. Az egész hónapon átívelő szavazásban még négy ehhez hasonló cikkel fogunk jelentkezni újabb és újabb díjtípusokat felfedve, ahol az általunk kiválogatott esélyesek közül segíthettek győztest választani.

A második fordulóban a legjobb sorozatos színésztszínésznőt, valamint új karaktert keressük – minden szekcióban csak egyetlen lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, kit illet meg a szavazat. A versenyben kizárólag az idén debütált évadok vesznek részt (egyetlen kivétel ez alól a Runaways, ami tavaly a késő novemberi indulás miatt maradt ki a felhozatalból), ezeket pedig szám szerint feltüntettük minden jelölt neve mellett.

powered by Typeform

A szavazatokat december 30-án fogjuk összesíteni, az év utolsó napján pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2914475032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása