Íme az első részletek a Pókember: Idegenben történetéről

2018. december 09. - Marvel Magyarország

Meglepő dolgokat fedett fel az első videoanyag.

pokember-idegenben-ccxp-fokep.jpg

São Paolo városában megrendezésre kerülő Comic-Conon megtartotta saját előadását a Sony Pictures, aminek elég nagy szeletét a közelgő Pókember-film népszerűsítése tette ki. Habár előzetesen nem szerepeltek a jelenlévők listáján, a panelen a főhőst alakító Tom Holland, Jacob Batalon (Ned Leeds) és a Mysteriót megformáló Jake Gyllenhaal szintén jelen volt, akik a világon elsőként az esemény jelenlévőinek mutatták be a film első, meglepetésekkel teli kedvcsinálóját. Mivel a hét közepén felröppent pletykákkal ellentétben az internetre ez végül sajnos nem jutott el, írásos formában szedtük össze nektek a lényeget:

Az előzetes egy iskolai ünnepséggel indít Peter Parkerrel, akit May néni (Marisa Tomei) vár a színfalak mögött. Beszélgetésüket Happy Hogan (Jon Favreau) váratlan felbukkanása szakítja meg, aki mintha - Peter legnagyobb megdöbbenésére - flörtölne May-jel. Peter ezután megemlít egy európai kirándulást, majd a következő jelenetben már a ruháit csomagolja. Mivel szeretné egy rövid időre elszakadni a szuperhősléttől, a Pókember jelmezt nem viszi magával.

Az osztály az olaszországi Velencébe utazik, és néhány könnyedebb hangvételű bevágásból kiderül, hogy Peter és Michelle (Zendaya) egészen kezd összemelegedni. A címszereplő nagyjából addig élvezheti a békét, mikor a hotelszobájába betoppanó Nick Fury (Samuel L. Jackson) egy megbízást ad számára. Ehhez vadonatúj Pókember-ruhákat kap, többek között a noir falmászóra hajazó lopakodó felszereléssel.

Az ízelítő nagy részében hatalmas, elemi természetű lényeket figyelhetett meg a közönség, ahogy városról városra pusztítást végeznek. A fináléban a csatornákból kiemelkedő Vízember támad rá Velencére, óriási káoszt okozva. Mikor látszólag a falmászó is alulmarad az új ellenséggel szemben, megjelenik Mysterio a képregényekből ismert jellegzetes sisakjában, és megmenti Pókembert.

Jake Gyllenhaal a panel során elmondta, hogy az előzetesben látott teremtmények az Elementals nevet viselik, amelyekhez Mysteriónak van egy megmagyarázhatatlan kötődése, ugyanakkor szeretné tőlük megszabadítani a világot. Ez az oka annak, hogy összeáll a filmben Pókemberrel, amire a forrásanyagban nem igazán volt példa. Kettejük kapcsolata képezi a film egyik mozgatórugóját. 

A jelenlévők beszámolói szerint semmilyen utalás nem volt a kedvcsinálóban a Bosszúállók: Végtelen háború vagy a jövőre érkező Bosszúállók: Végjáték eseményeire, szóval csak remélni tudjuk, hogy a jövő héten világszerte mozikba kerülő Pókember - Irány a Pókverzumhoz csatolva napokon belül végre mi is láthatjuk a 2019. július 4-én debütáló Pókember: Idegenben legelső képsorait.

(forrás: MCU Exchange) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6514465682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása