Első képeken Jake Gyllenhaal a Pókember: Idegenben forgatásán

2018. október 01. - Marvel Magyarország

Mysterio tiszteletét teszi az első felvételeken.

jake-gyllenhaal-mysterio.jpg

Most már talán a végéhez közelítenek a Pókember: Hazatérés folytatásának forgatási munkálatai, amihez a filmmel kapcsolatos korábbi nyilatkozatokhoz hűen több országban is rögzítenek jeleneteket. Az elmúlt napok kiszivárgott anyagait elnézve jelenleg két fronton dolgozik a csapat, hiszen míg például Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon hármasát az olaszországi Velencében kapták nemrég lencsevégre, addig Jake Gyllenhaalt a csehországi Liberecben csípték el most először Mysterio szerepében.

Habár májusban olvashattunk róla, hogy a színész tárgyalásokat folytat a klasszikus Pókember ellenfél eljátszása kapcsán, a Marvel Studios és a Sony sosem erősítette meg hivatalosan a szóban forgó információkat. Helyettük ezt a forgatásról érkezett kép- és videoanyagok tették meg feltehetően, ahol a karakter védjegyének számító sisakot leszámítva (az valószínűleg az utómunkálatok során fog felkerülni) teljes Mysterio jelmezben vehető szemügyre Gyllenhaal egy komoly összecsapásról árulkodó, lepusztult környezetben.

Mysterio története egészen 1964-re nyúlik vissza, amikor Stan Lee és Steve Ditko bevezette őt az Amazing Spider-Man 13. számában. Quentin Beck egy halandó, szupererő nélküli férfi, aki kezdetben kaszkadőrként, a különféle filmes trükkökben való jártasságát kihasználva kereste kenyerét, ám egy kudarcot követően a bűn útjára lépett. Mesteri illúziói alkalmazásával gyakran sikerül egy lépéssel Pókember előtt járnia.

A Pókember: Idegenben 2019 nyarán debütál a mozikban az első részt is jegyző Jon Watts rendezésében.

 

(forrás: CBR, Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114273975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása