BREAKING: Jake Gyllenhaal játssza Mysteriót a Pókember: Hazatérés folytatásában!

2018. május 21. - Marvel Magyarország

Neves színész alakíthatja a falmászó klasszikus ellenségét.

jake-gyllenhaal-mysterio.jpg

Egyelőre nagyon keveset tudunk a Marvel Moziverzum jövőjéről a cím nélküli negyedik Bosszúállók után, de ami már egy ideje biztos, hogy a Negyedik Fázist a Pókember: Hazatérés folytatása fogja elindítani. A 2019 nyarán érkező film munkálatai a következő hónapokban veszik kezdetüket, így nem meglepő, ha lassan elkezdenek szállingózni a bejelentések. A The Hollywood Reporter értesülései szerint jelenleg az Oscar-díjra jelölt Jake Gyllenhaal a produkció egyik szerepéről tárgyal, aki Pókember egyik legismertebb ellenlábasát, Mysterio karakterét keltheti életre.

Mysterio története elképesztően régre nyúlik vissza, hiszen már 1964-ben, a The Amazing Spider-Man #13. számában bemutatkozott Stan Lee és Steve Ditko jóvoltából. Quentin Beck egy halandó, szupererő nélküli férfi - kezdetben kaszkadőr volt, a különféle filmes effektek szakértője, ám egy kudarcot követően a bűn útjára lépett, ahol illúzióit és trükkjeit használva gyakran sikerül egy lépéssel Pókember előtt járnia.

A Sony Pictures által tervezett Marvel filmek sorában Mysterio neve is felmerült korábban, azonban még csak az ősszel érkező Venom és a fejlesztés alatt álló Silver & Black projektek nyertek megerősítést a felhozatal részeként. Ugyanakkor a fenti információk arra engednek következtetni, hogy a Sony elvetette a vele kapcsolatos saját terveit, és helyette a Jon Watts rendezésében készülő folytatásban fogja megnehezíteni kedvenc falmászónk dolgát. Hogy Gyllenhaal és a stúdió között végül sikerül-e nyélbe ütni a szerződést, az várhatóan a következő hetekben kiderül.

Ezzel párhuzamosan megtudtuk, hogy a második Pókemberben a címszereplőt játszó Tom Holland, Zendaya (Michelle) és Marisa Tomei (May néni) oldalán Michael Keaton is biztos visszatérő Adrian Toomes szerepében, és bár a sztori részletei idáig nem ismertek, ezek alapján jó eséllyel elindulunk az első élőszereplős Baljós Hatos megalakulásának útján.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9413990764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.05.22. 10:32:12

a hazatérésben is csak a keselyű volt jó, szóval ez is lehet érdemes húzás.
süti beállítások módosítása