Kiderült, mikor jöhet a Bosszúállók 4. első előzetese

2018. december 05. - Marvel Magyarország

Úgy néz ki, elkezdhetjük vágni a centit.

15056a85a31590b42dec9a8612422ccf.jpg

Épp, hogy a tegnap folyamán megérkezett a szintén jövőre debütáló Marvel Kapitány legújabb előzetese, bizonyos források értesülései szerint a hosszú heteken át tartó mindennapos rajongói spekulációt követően végre úgy néz ki, hogy a hét második felében látni fogjuk a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának első kedvcsinálóját is.

Az információ ugyanattól a Twitter-felhasználótól származik, aki először pedzegette a Marvel Kapitány vadonatúj képsorait, valamint a Bosszúállók 4. előzetesét erre a hétre. Utóbbi esetében eredetileg szerdáról volt szó, ám miután George H. W. Bush volt amerikai elnök hirtelen távozását követően mára gyásznapot rendeltek el az Egyesült Államokban, a Disney értelemszerűen jobbnak látta, ha kicsit elhalasztja a terveit. Szerencsénkre a "kicsit" itt szó szerint értendő, ugyanis az ominózus felhasználó egy friss tweetje szerint péntek kora délután most már biztosan megérkezik a régóta várt videoanyag. 

Hovatovább a Collider a minap megerősítette, hogy a Sony Pictures brazil Comic-Conon tartott előadásán, december 9-én fog debütálni a Pókember: Idegenben első kedvcsinálója, ami a jövő héten mozikba kerülő Pókember – Irány a Pókverzumhoz csatolva online is elérhetővé válhat a hétvége során. (Állítólag a stúdió hamarosan be is harangozza valamilyen formában a várható ízelítőt.) 

Ugyan az eddigiek alapján hivatalos visszacsatolásig nem szabad kőbe vésett tényekként kezelni a fentieket, azonban jelenleg nagyon úgy fest, hogy a cikkben említett dátumoknál egyik előzetesre sem kell majd tovább várni. 

(forrás: Twitter, Collider) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2914434470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása