Wesley Snipes ismét Penge lehetséges visszatérésére utalt

2018. augusztus 30. - Marvel Magyarország

A színész bizakodóan beszélt a vámpírvadász jövőjéről.

cmttpxasn3lcwgwp9sf6fynzpd5.jpg

Épp a napokban ünnepelte huszadik évfordulóját az 1998-ban debütált legelső Penge (a jeles alkalomról mi is megemlékeztünk egy hosszabb lélegzetvételű visszatekintésben), amely a harmadik rész híján egy közel nagyszerű trilógiává bővült hat év leforgása alatt. A több szempontból is rendkívül félrement Szentháromságot követően úgy tűnt, hogy egy életre lezárult a Wesley Snipes alakította Fénybenjáró története, ám az elmúlt évek számos pletykája után a színész most egy friss nyilatkozatában megint kifejtette, miszerint jelenleg is ötletelnek a franchise lehetséges folytatásáról:

"Rengeteg beszélgetés zajlik jelenleg ezzel kapcsolatban, mi pedig nagyon hálásak vagyunk érte, amiért az emberek továbbra is lelkesek és nyitottak valami újdonságra ebből a világból. Megálmodtunk két tökéletesen illeszkedő projektet, amelyek véleményem szerint csak egy szempontból lehetnek problémásak: A közönség nem tudná eldönteni, melyiket imádja jobban" – mesélte Snipes bármilyen konkrétum felfedése nélkül.

Habár nem könnyű elképzelni Penge brutalitását a családbarát Marvel Moziverzumban, de a színész állítása szerint már két éve folyamatosan tárgyalnak a stúdió fejeseivel, akik egyébként meglehetősen pozitívan viszonyulnak az elképzeléseihez. A karakter jogai 2012-ben szálltak vissza a Marvelhez a New Line Cinemától, ám légből kapott híreszteléseket leszámítva azóta sem esett szó semmilyen filmes felbukkanásról vagy egy potenciális sorozatról. Snipesnak mindenesetre komoly tervei vannak a vámpírvadászt illetően, amit a következő, egyelőre nehezen behatárolható kijelentése támaszt alá: "Amikor legközelebb láttok valamit a Penge univerzumból, ne feledjétek el, hogy amit korábban csináltunk, csupán gyerekjáték ahhoz képest, mint amit most tehetünk."

Persze a fentieket nagyon jó hallani a karakterrel szinte teljesen egybeforrt színész szájából, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy az elmúlt évekből nem ez az első ilyen jellegű megszólalása. Még ha azóta valóban tettek is előre néhány lépést, amennyiben a Marvel Studios nem szánja el magát komolyabb, esetleg magasabb korhatár-besorolású filmek gyártására, Pengére nem sok esélyt látunk a filmvásznakon, azonban vele akár egy kőkemény netflixes sorozatot is szívesen elnéznénk a jövőben.

(forrás: VICE, Comic Book Resources)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3614211187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása