Nem lehet már messze a Marvel Kapitány első előzetese

2018. augusztus 23. - Marvel Magyarország

Azt fontolgattuk, mikor számíthatunk a film első képsoraira.

kode-lgx-ccsssxxzz.jpg

A rendkívüli sikerű Bosszúállók: Végtelen háború házimozis megjelenésének heteiben és egy hónappal A Hangya és a Darázs bemutatkozása után feltűnő hallgatás van a Marvel Studios háza táján. Valamelyest ez bizonyára a tervezett menetrend borulásának tulajdonítható James Gunn kirúgatását követően, ami most komoly újraszervezéseket igényel, de másfelől – és ennek még nagyobb a valószínűsége – afféle "vihar előtti csend" uralkodik jelenleg, hiszen a következő hónapokban két olyan óriási várakozás övezte produkció marketing kampánya veszi kezdetét, mint a Marvel Kapitány és a Bosszúállók negyedik része. A stúdió soron lévő nagy dobása gyanúsan a Brie Larson főszereplésével érkező Marvel Kapitány első kedvcsinálója lehet, mi pedig azt próbáltuk átgondolni, vajon meddig kell még várnunk rá.

Tekintve, hogy a film 2019. március 7-én (stílusosan egy nappal a nemzetközi nőnapot megelőzően) debütál a mozikban, és a Marvel kifejezetten szereti hat hónappal a bemutató előtt megjelentetni az előzeteseit, a leginkább ideális időpontnak a hamarosan beköszönő szeptember bizonyulna. Hogy egy kicsit azért rásegítsünk még erre az elképzelésre, Kevin Feige korábban megerősítette, miszerint a következő Bosszúállók alcímét csak az első Marvel Kapitány ízelítő után fogják felfedni, és ha nem szeretnék, hogy a Thanos elleni összecsapás legújabb felvonása minden figyelmet elvonjon az azt megelőző szólókalandról, bizony nem árthat hagyni pár hónap szünetet a kettő között.

Ezt a bizonyos szünetet jelenthetné az október, különös tekintettel arra a tényre, hogy az Egyesült Államokban jó eséllyel akkor jelenik meg Hangya és Darázs közös akciózása a különböző kézzel fogható formátumokban, ami elől megint csak nem lenne okos húzás ellopni a rivaldafényt egy olyan bejelentéssel, mint a Bosszúállók 4 hivatalos címe. Persze azt tényleg nagyon nehéz kisakkozni, hogy a Marvel mikor szeretné vele felrobbantani az internetet, ellenben az első képsorok érkezése talán valamivel nagyobb pontossággal lőhető be.

A Végtelen háború teasere tavaly november 29-én látott napvilágot, és mivel a folytatást szinte napra pontosan egy évvel később, 2019. április 25-én mutatják be a filmszínházak, így annak is hasonló időpontban (november vége, december eleje) futhat be év végén az előzetese. Hogy arról az olyan sokat emlegetett címről vajon ezzel együtt, vagy már korábban rántják le a leplet, egyelőre kérdéses.

Mindenesetre a Marvel legújabb női szuperhősét inkább előbb, mint utóbb nemsokára hivatalosan is szemügyre vehetjük akció közben, ugyanis ha valamennyire sikerrel lőttük be a Marvel Kapitány első ízelítőjének várható premierjét, akkor a szeptemberrel együtt az is a nyakunkon lehet.

(forrás: MCU Cosmic)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814198253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása