A Bosszúállók: Végtelen háború utóhatásairól nyilatkozott a film rendezőpárosa

2018. augusztus 18. - Marvel Magyarország

Amerika Kapitány, Fekete Özvegy és Wakanda jövője is szóba került.

avengers-infinity-war-2018-empire-magazine-ge.jpg

A Bosszúállók: Végtelen háború házimozis megjelenésének alkalmával (nálunk szeptember elején jön a DVD) a Wired egy hosszabb videót készített a két rendezővel, Joe és Anthony Russoval, melyben a testvérpár a film összes karakteréről ejtett pár szót, továbbá csepegtettek némi információt arról is, mi várható legközelebb. A legérdekesebb dolgokat Fekete Párduc, Amerika Kapitány és Fekete Özvegy karakterével kapcsolatban tudtuk meg. (A teljes videó ITT tekinthető meg.)

"Fekete Párducban, mint karakterben a Marvel Univerzumon belül hatalmas potenciál rejlik, és azt hiszem, hogy Wakanda alapvetően határozza majd meg, hogy mi történik a Bosszúállók: Végtelen háború után… azt, hogy a bolygó hogyan birkózik meg mindazzal, ami történt… A technológia, amivel Wakanda rendelkezik, óriási segítséget nyújthat abban, hogy a világ továbbléphessen." - mondta Joe Russo.

A Screen Rant cikke szerint a rendező szavai jelenthetik azt, hogy Wakanda, és az egész Fekete Párduc-franchise központi eleme lesz a Marvel Moziverzum jövőjének (ami a bevételek tükrében több, mint ésszerű lépés volna), de utalhatnak arra is, hogy az afrikai országnak a Bosszúállók újbóli összerántásában is fontos szerepe lesz majd. Egyik sem elképzelhetetlen, hiszen a csapat megmaradt tagjait mind Wakandában láthattuk utoljára, és a "Fekete Párduc" végén az ország kitárta kapuit a nagyvilág előtt, felajánlva segítségét az ENSZ-nek. Így hát teljesen logikus lenne, ha a királyság a továbbiakban aktívan támogatná azokat a régiókat, amelyek súlyosan megszenvedték Thanos népirtását. Mivel azonban T’Challa az elporladt hősök egyike, kérdéses, hogy "távollétében" ki foglalja el a trónt.

Habár a Russo-testvérek a Végtelen háború összes szuperhőséről megosztották gondolataikat a Wired videójában, folytatással kapcsolatos érdekességeket Fekete Párducon kívül csak Amerika Kapitányra és Fekete Özvegyre vonatkozóan csepegtettek. A duó nyilvánvalóan különös helyet foglal el a rendezőpáros szívében, hiszen már a legelső marveles munkájuk, az Amerika Kapitány: A tél katonája óta építgetik őket. Joe Russo a következőket mondta róluk:

"Azért tartottuk remek ötletnek A tél katonájában összepárosítani őt (Fekete Özvegyet - a szerk.) Amerika Kapitánnyal, mert míg utóbbi az erkölcsösség eszményképe, az Özvegy a szürke zónát képviseli. Mégis közeli barátokká váltak, és azt hiszem, hogy amikor a Végtelen háborúban találkozunk velük, már két éve a Titkos Bosszúállók (Secret Avengers) tagjai… olyanok, mint egy összetartó család. Ő, Sam Wilson és Steve Rogers. Ez megerősítette őket valamilyen módon."

Közülük Sólyom ugyebár hamuvá lett a Végtelen háborúban. Joe Russo ezzel kapcsolatban elárulta, hogy a többi túlélő szuperhőshöz hasonlóan a Kapitányt és az Özvegyet is megváltoztatták az események, és a korábbiakhoz képest sokkalta keményebb karakterként fogjuk viszontlátni őket a Bosszúállók 4-ben.

(forrás: CBR, Screen Rant, Wired)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8814187715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása