James Gunn egy közleményben reagált a kirúgatására

2018. július 21. - Marvel Magyarország

A galaxis őrzői színésze pedig a médiában állt ki mellette.

jamesgunn-672335312.jpg

Tegnap este robbant a hír, miszerint majd egy évtizeddel korábbról előkerült, tabutémákkal kapcsolatos szarkasztikus tweetjei miatt a Disney kirúgta James Gunn író és rendezőt A galaxis őrzői folytatásának éléről, aminek már hosszú hónapok óta dolgozott a forgatókönyvén. A franchise első két felvonásáért szintén felelős Gunn személyesen is reagált a hírekre egy hivatalos közleményben:

"A közel egy évtizeddel ezelőtti szavaim abban az időben teljességgel kudarcba fulladtak, szerencsétlenül akarva provokatívnak hatni. Már évek óta megbántam őket – nemcsak azért, mert ostobák, egyáltalán nem viccesek, vadul érzéketlenek voltak és még csak nem is provokatívak, hanem azért is, mert nem tükrözik azt a személyt, aki ma vagyok, vagy akivé egy ideje váltam. Függetlenül attól, hogy mennyi idő telt el azóta, megértem és elfogadom a ma meghozott üzleti döntéseket. Még ennyi év után is teljes mértékben felelősséget vállalok az akkori magatartásomért. Most csak annyit tudok tenni, hogy őszinte és szívből jövő sajnálatomat kifejezve, a lehető legjobb emberi lény leszek: elfogadó, megértő, elkötelezett az egyenlőség iránt és sokkal átgondoltabb a nyilvános kijelentéseimet, valamint a nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségeimet illetően. Mindenkinek a szakmámon belül és azon túl, ismét a legmélyebbről jövő bocsánatomat fejezem ki. Szeretlek mindnyájatokat."

A rendező mellett A galaxis őrzői színésze, a Draxet életre keltő Dave Bautista nyilvánosan kiállt a közösségi médiában: "Lesz még mondandóm ezzel kapcsolatban, de egyelőre legyen elég annyi, hogy James Gunn az egyik leginkább szeretetteljes, leggondoskodóbb és legjobb természetű ember, akivel valaha találkoztam. Figyelmessége, kedvessége és törődése embertársai mellett az állatok felé is hasonló mértékben irányul. Követett el hibákat, ahogy mi mindannyian. Egyáltalán nem vagyok kibékülve azzal, ami történik vele."

Bár nem kizárt, hogy csúszni fog az Őrzők harmadik kalandja, semmiféle megerősítés sincs továbbra sem arról, Gunn távozása milyen hatást gyakorol a projektre, vagy hogy egyáltalán ki fogja betölteni helyette a direktori tisztséget.

(forrás: Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr814127001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása