A Marvel Infinity Warps címen öt összemosott szuperhőst mutat be

2018. július 04. - Marvel Magyarország

Érdekes új koncepcióval fognak előállni. 

infinity-wraps-index-02-update.jpg

A Marvel lerántotta a leplet az ősszel érkező Infinity Warps projektjéről, amely a hamarosan induló Infinity Wars sorozat mellékágaként öt olyan karakternek ad egy-egy miniszériát idén ősszel, akik általunk jól ismert hősök összemosott változatai. A képregényekért felelős alkotógárda június végén már bejelentett két címet, a napokban pedig másik három is felfedésre került a nagyérdemű előtt a Humberto Ramos által tervezett borítókkal.

A lenti galériában található képek sorrendjében haladva, ezek a hősök név szerint Iron Hammer (Vasember és Thor), Soldier Supreme (Amerika Kapitány és Doctor Strange), Arachknight (Pókember és Holdlovag), Weapon Hex (X-23 és Skarlát Boszorkány), valamint Ghost Panther (Szellemlovas és Fekete Párduc). Az összeolvadás okai egyelőre tisztázatlanok, értelemszerűen a július 25-én induló Infinity Wars széria fogja megválaszolni ezt a kérdést. Amit akár már most elkönyvelhetünk, hogy a Végtelen Köveknek is szerepe lesz a dologban, melyek aktuális helyzetéről az Infinity Wars előzményeként február óta szolgáló The Infinity Countdown számai adnak tudósítást.

A karakterek először a szeptemberben érkező Infinity Wars Prime #3-ban teszik tiszteletüket, mielőtt novemberben felkerül a képregényboltok polcaira mindnyájuk saját történetének első száma. A miniszériák egyenként két darab füzetből fognak állni olyan íróktól, mint például Gerry Duggan, Al Ewing és Ben Blacker.

(forrás: Newsarama, Comic Book Resources)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr914092403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.07.05. 08:08:44

párduc lovas a legjobb így elsőre.
süti beállítások módosítása