Deadpool 2: Egy titkos cameót is hozzáadtak az utóforgatás során

2018. március 21. - Marvel Magyarország

Ráadásául remekül teljesített a film a tesztvetítéseken.

dp2t3-083636.jpg

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az idehaza május 17-én nyitó Deadpool folytatás már most magas pontszámokat tudhat magának, hiszen a legutóbb megtartott tesztvetítésen egy elképesztő 98 százalékos eredménnyel zárt. A filmet háromszor adták le eddig közönség előtt: az első két alkalommal 91 és 97 pontokkal zártak, az aktuális dallasi vetítésen viszont két különböző vágást láthattak a szerencsések, amelyek a már említett 98 és 94 százalékokat kapták. A THR közvetlen forrása szerint, habár ez nem túl meglepő, az előbbi verziót fogja felhasználni a stúdió.

A dallasi tesztvetítés egyik nézője úgy írta le az élményt a portálnak, hogy felvillanyozó volt, és mintha csak a Super Bowl-t nézte volna az ember. Érdemes megjegyezni, hogy bennfentes információk szerint az első rész legjobb eredménye 91 százalék volt a tesztvetítéseken, mégis az egyik legjobb és legsikeresebb X-Men produkció lett a maga 783 millió dolláros világszintű bevételével.

Állítólag a Deadpool 2. utóforgatása is befejeződött, miután hat napot töltött a stáb Vancouverben, hogy még többet adjanak hozzá a filmhez abból, ami kiemelkedő volt a tesztvetítések nézői számára (egyes információk szerint ez elsősorban az újonnan bemutatásra kerülő Cable és Domino karaktereit jelenti). A THR cikkében szerepel, hogy a közelmúltban két órányi munka keretein belül egy titkos cameot is gazdagították a filmet Los Angelesben, ám ennek kapcsán csak találgatni lehet, pláne a Fox tervezett produkcióinak bőséges listáját figyelembe véve.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6013756596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása