Bejelentették a The Punisher következő évadának új és visszatérő szereplői

2018. február 26. - Marvel Magyarország

A sikeres első évad után hamar belevágtak a folytatás előkészületeibe.

punisherlogo_update.jpg

Josh Stewart (Shooter), Floriana Lima (Supergirl) és Giorgia Whigham (Sikoly) állandó szereplőként csatlakoztak a nagy sikerű The Punisher sorozat egyelőre dátum nélküli folytatásához, illetve a visszatérő stábtagokról is lerántotta a leplet a Marvel és a Netflix egy hivatalos közleményben.

Stewart egy John Pilgrim nevű férfit alakít, akinek nyugodt külseje könyörtelen belsőt rejt. Bár látszólag hátrahagyta erőszakkal teli életét, a körülmények hatására ismét régi képességeihez kell folyamodjon, amely Frank Castle világába sodorja. Lima lesz Krista Dumont, egy intelligens, együttérző és céltudatos pszichoterapeuta veteránok számára, míg Whigham Amy Bendixet kelti életre, egy rejtélyes múltú, talpraesett szélhámost. 

A címszereplőt játszó Jon Bernthal mellett viszontlátjuk a második évadban Ben Barnest (Billy Russo), Amber Rose Revah-t (Dinah Madani) és Jason R. Moore-t (Curtis Hoyle), többen egyelőre nem kerültek megerősítésre.

Az újoncok alapján arra következtethetünk, hogy a folytatás a korábban pletykáltakhoz hűen Garth Ennis 2005 és 2006-ban futott történetét, a Slaverst adaptálhatja, amit többen is a legsötétebb tónusú és legtöbb erőszakkal operáló Megtorló sztorinak tartanak. (Steve Lightfoot showrunner elmondása szerint amúgy is nagy rajongója Ennis munkájának, ennek pedig érezhetően volt hatása az első évadra.) A Slaversben Frank egy szexrabszolgákat futtató csoportot próbál megállítani, és ami ezt a képregényt igazán kiemelkedővé tesz, hogy hogyan és miért folyik bele ebbe az ügybe.

"Josh, Floriana és Giorgia egyaránt figyelemreméltó tehetségek, így alig várjuk, hogy láthassa a közönség, mi mindent tartogatnak a The Punisher második évadára" – mondta a hírek kapcsán Jeph Loeb, a Marvel Television feje. Az újabb 13 epizóddal operáló második szezon munkálatai már ebben a hónapban kezdetét veszik az Omega Underground információ szerint.

(forrás: TV Line)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10013700626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.02.27. 09:34:40

akkor nekiállok végre az első évadnak.

Marvel Magyarország 2018.02.27. 17:40:38

Nálunk magasan a legjobb volt a tavalyi Netflixes szériák közül (bár az is igaz, hogy nem volt a mezőny valami erős).
süti beállítások módosítása