Furcsa dolgok történnek a legújabb forgatási képeken a Bosszúállók 4. kapcsán

2018. január 11. - Marvel Magyarország

Természetesen csak saját felelősségre ajánlott a képek megtekintése.

marvel-avengers-2018-movie-infinity-war.jpg

Valamilyen úton-módon most már biztosan visszatérünk az első Bosszúállók eseményeihez a cím nélküli folytatásban, mert nem hinnénk, hogy egyszerű nosztalgiából öltené magára Amerika Kapitány a régi jelmezét. A legújabb forgatási képeken Chris Evans karaktere mellett a S.H.I.E.L.D. logóval ellátott öltözéket viselő Robert Downey Jr, a tetőtől talpig mo-cap felszerelésben lévő Mark Ruffalo és Paul Rudd vannak jelen, aki a nyáron érkező A Hangya és a Darázsban látható legújabb Hangya kosztümöt húzta magára.

A képek végigpörgetése során rengeteg kérdés merülhet fel az emberekben: Milyen utómunkát fognak kapni a nem CGI-karakterek? (Erre számíthatunk a ruháikon elhelyezett gombok alapján.) Milyen eszközt visel minden karakter a csuklóján? Időutazás vagy alternatív univerzum jeleit látjuk? Ezek persze kismillió rajongói elméletet szülnek a különböző fórumokon, de mi most nem bocsátkoznánk találgatásokba, hiszen az akár egy külön cikket is kaphatna, annyi lehetséges verzió képzelhető el.

A Bosszúállók következő két felvonása rengeteg meglepetést tartogat az eddig látottak alapján, miközben egyre több színész fejezi be a munkát a filmeken (csak a teljesség igénye nélkül, az utóbbi hetekben Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Hemsworth és Karen Gillan is végzett a jeleneteivel). Az április 26-ra kitűzött Bosszúállók: Végtelen háborút látva valószínűleg tisztább képet kapunk a negyedik részben várható eseményekről.

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7213565571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása