Daredevil 3. évad: Wilson Bethel kulcsszerepben csatlakozott a stábhoz

2017. november 28. - Marvel Magyarország

A karakteréről egyelőre csak találgatni lehet.

wilson-bethel-dds3.jpg

Wilson Bethel állandó szereplőként csatlakozott a Daredevil várva várt harmadik évadához – jelenti a Variety. Bár karakterének konkrét részleteire egyelőre nem derült fény, de egy olyan FBI-ügynököt fog életre kelteni, aki kritikus szerepet játszik a Matt Murdock és Wilson Fisk közötti konfliktusban. A színészt olyan filmekből és sorozatokból ismerhetjük, mint a Hart of Dixie, a Nyughatatlan fiatalok vagy a Gyilkos megszállás. 

Néhány hónappal ezelőtt kiszivárgott az internetre egy FBI-ügynök leírása a soron következő Daredevil évad kapcsán, amely alapján sokak feltételezik, hogy Sin-Eater teheti tiszteletét a szériában. A képregényekben Stanley Carter a S.H.I.E.L.D. ügynökeként kezdte, ám egy bebukott titkos kísérlet után rendőrtisztnek állt. Miután meggyilkolták a partnerét, Carter maszkot húzott, és sziklaszilárd igazságszolgáltatásba kezdett azokkal szemben, akikről úgy érzi, hogy valamilyen módon visszaélnek hatalmukkal. A félelem nélküli emberrel szemben ő nem kíméli meg áldozatai életét, ami egy konfliktus jó alapja lehet.

A harmadik szezon alapjául szolgáló Born Again történetben Sin-Eater nem szerepel, helyette a Nuke nevű szuperkatonát bérli fel Fisk Fenegyerek megölésére. Mint tudjuk, ő a Jessica Jones első évada után annak folytatásában is visszatér, vagyis a Daredevilben nagy eséllyel Sin-Eater veszi át a füzetekben betöltött pozícióját, talán Wilson Bethel alakításában.

A Daredevil harmadik évada valamikor 2018-ban érkezik, a forgatás már a hetekben kezdetét vette Charlie Cox főszereplésével.

(forrás: TV Line)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2013399203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása