Bosszúállók 4. SPOILEREK: Újabb képek érkeztek a forgatásról

2017. november 02. - Marvel Magyarország

Ráadásul számos kérdést vetnek fel.

thanos_infinity_war_concept.jpg

Jelenleg is teljes erőbedobással forog a cím nélküli Bosszúállók 4 Atlanta városában, melynek munkálatairól ezúttal elég beszédes és találgatásra okot adó képeket kaptunk. A Hulk karakterét alakító Mark Ruffalo egy napokban adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, miszerint a soron következő két Bosszúállók átível téren és időn, ami látszólag nem csupán túlzás volt a részéről: A legfrissebb fotók egyértelműen arra utalnak, hogy valamilyen úton-módon a New York-i csata idejére fogunk visszatérni.

A nap elején Robert Downey Jr.-ról érkeztek képek különböző felszerelésekben, és ezek egyike Tony Stark az első Bosszúállókból jól ismert Black Sabbath pólója. Erre persze könnyen mondhatná az ember, hogy szimpla kikacsintás céljából adják megint rá. A második fotón látható kommandós szerkót viszont már nem ilyen könnyű magyarázni, hisz nem épp ilyen viseletet szoktunk meg Vasembertől, de a legérdekesebb a vállán tündöklő S.H.I.E.L.D. logó, ami további kérdéseket vet fel. Mellette ott van Ruffalo is tetőtől talpig digitális mozgásrögzítő felszerelésben, zöldülésre készen. A délután folyamán befutó képeken már Chris Hemsworth is jelen van, azonban messze nem úgy, ahogy az aktuális Thor: Ragnarökben kinéz. Itt megint csak hosszú hajjal mosolyog a kamerába, mindezt a legelső Bosszúállókban látott páncélzatában; másrészt pedig Tom Hiddleston (Loki) kaszkadőre is feltűnt, ugyanazzal a "szájkosárral", mint amit a New York-i ostrom után aggattak rá. 

Mindez nem lehet szimpla egybeesés, szóval biztosra vehető, hogy a Bosszúállók 4-ben ellátogatunk abba az időbe, amikor a csapat először egyesítette erejét a Marvel Filmes Univerzum berkeiben. Erre sor kerülhet flashback vagy időutazás formájában, ám egy lesifotó alapján visszatér a traumás emlékek leküzdésére fejlesztett B.Ü.F.I. technológia is, amit Stark a Polgárháború elején mutatott be nagyközönség előtt, ezért ez tűnik a legvalószínűbbnek. Írjátok meg saját tippjeiteket hozzászólásban!

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8513147108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása