Most már biztos, hogy Marvel Kapitány is felbukkan a Bosszúállók negyedik részében

2017. október 24. - Marvel Magyarország

Már régóta vártunk erre a megerősítésre.

0001-15.jpg

Még mindig roppant keveset tudunk a Marvel Moziverzum harmadik fázisát lezáró Bosszúállók 4-ről, de az most már biztos, hogy egy fontos új szereplő nem fog belőle kimaradni. Az IndieWire riportere kapta el a közelmúltban egy interjúra a Marvel Studios elnökét, Kevin Feige-t, ahol a női karakterek, elsősorban a Brie Larson által megformált Marvel Kapitány jövőjéről kérdezték. Ugyan minden erre utalt, de a válasz során Feige végre hivatalosan megerősítette, hogy önálló filmje után Larson a negyedik Bosszúállókban is visszatér.

"Nagyban koncentrálunk a Marvel Kapitányra, illetve Anna [Boden] és Ryan [Fleck] rendezők munkájára. Fontos szerepe lesz abban, hogy eljussunk a tíz év alatt huszonkét filmmel felépített elképesztő fináléhoz. Még hat filmünk van addig, most ezek élveznek prioritást, hiszen be kell fejezni őket és megosztani a közönséggel. Köztük van a Marvel Kapitány is, ami majd belefűzi a karakter történetét az idáig felvezetett fináléba."

Most már tehát nyilvánvaló, hogy a karakter szóló bemutatkozása el fog indítani egy történetet, ami aztán szépen átlendíti a Bosszúállók 4. eseményeibe (tehát a színésznő hamarosan kezdi a forgatásokat, már ha még nem tette). Azt mindenképp érdekes lesz látni, miként kapcsolják össze a Marvel Kapitányt és a Bosszúállókat, elvégre előbbi az 1990-es években játszódik, ahol bemutatkoznak az alakváltó skrull idegenek és a még két ép szemmel rendelkező Nick Fury Samuel L. Jackson alakításában. Talán hamarosan meglepnek minket egy hivatalos fotóval a jelmezes Carol Danversről, de addig is jó tudni, hogy a 2019-es év rendkívül izgalmasnak ígérkezik a női szuperhős rajongói számára. 

A Marvel Kapitány 2019. március 6-án robban be a mozikba, a még cím nélküli Bosszúállók 4. pedig 2019. május 3-án várható.

(forrás: IndieWire)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8113066852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.10.24. 08:56:20

egy csak csajos bosszúállók film lenne nagy dolog!
süti beállítások módosítása