EXKLUZÍV: Interjú a The Gifted sztárjával, Natalie Alyn Linddel

2017. október 15. - Marvel Magyarország

Az interjút természetesen magyar fordításban olvashatjátok el.

exkluziv-interju-lind-the-gifted.jpg

Október 2-án vette kezdetét a tengerentúlon a Marvel Television, illetve a Fox együttműködésében készült legújabb mutánsközpontú sorozat, a The Gifted. Számunkra kifejezetten pozitív élményt nyújtott a pilot epizód, nem sokkal utána pedig kiderült, hogy a Légióhoz hasonlóan ez a műsor is ellátogat a világ legtöbb országába, köztük hazánkkal. A közelgő premier előtt a Fox Magyarország jóvoltából lehetőségünk van elétek tárni egy exkluzív interjút a The Gifted egyik főszereplőjével, a mutáns Lauren Struckert alakító Natalie Alyn Linddel, amit magyar fordításban olvashattok a továbbiakban.

Mesélj a karakteredről, Laurenről.

Amikor először találkozunk Laurennel, olyan, mint egy tipikus tinédzser, aki tökéletes életet él. Minden jól alakul számára, vagy legalábbis úgy tűnik. De ahogy a sorozat halad előre, rájövünk, hogy rendkívül boldogtalan, amit egész eddigi életében rejtegetett. Ő egy mutáns; az a képessége, hogy energiát tud nyelni a levegőből, képes átvágni vele dolgokat, felemelni a vizet. Kicsit olyan, mintha egy avatár lenne.

De ő ezt egész életében titokban tartja, mert az apja mutánsokat börtönöz be, és tart tőle, ha felfedné valódi énjét az embereknek, akkor az apja esetleg el akarná küldeni. A társadalomban, amelyben élünk, nem illegális mutánsnak lenni, de őrültnek számítanak az emberek szemében.

Aztán történik valami. Amikor a testvére lerombolja az iskolát, feltárja a titkát, és megmenti őt. Elkezdünk rájönni, hogy kik vagyunk, gyakorlunk a képességeinkkel, majd egy földalatti egyesülethez kell csatlakoznunk a túlélés érdekében.

Együtt fogja menekülőre a család, ugye?

Igen, az apánk otthagyja a munkáját, és segít kijutni a városból, mert tudja, hogy amikor a Sentinel Services a nyomunkba ered, megpróbálnak majd megölni. Tudja, hogy nem fognak börtönbe zárni, és nem hagyják, hogy beszéljünk egy ügyvéddel. Egyszerűen meg akarnak ölni, tehát a menekülés az elsődleges.

natalie_alyn_lind_2800059.JPG

Milyen kapcsolata van a családjával?

A sorozat elején sokkal magabiztosabb a képességeit tekintve, mint a testvére, Andy, mert ő csak akkor fedezi fel őket. Láthatjátok, ahogy telekinézisre tanítja őt. A showrunnerünk, Matt Nix biztosra akart menni, hogy a képességek a személyiségünknek feleljenek meg. Kezdetben Andyt bántják az iskolában, a dühével pedig képes szétszakítani dolgokat. Lauren védelmező típus, ezért az erejével is képes megvédeni másokat.

Nagyon védelmező vagyok a való életben az Andyt alakító Percy Hynes White-tal is. Olyan számomra, mint egy testvér, így rendkívül egyszerű megteremteni ezt a kémiát a kamerák előtt. Amikor először találkoztunk, elég visszahúzódó volt, nem nagyon akart velem beszélni. De aztán megöleltem, adtam egy barackot a fejére, és azt mondtam: 'Mostantól a testvérem vagy, szóval úgy fogok bánni veled, mint egy testvérrel.' Szinte legjobb barátok vagyunk a forgatáson, ami nagyszerű.

Mi van a család többi részével?

Hihetetlen még csak kimondani is, hogy Stephennel [Moyer] és Amyvel [Acker] dolgozom – elképesztőek. Amyvel nagyon közel állunk egymáshoz, rengeteg időt töltünk együtt a forgatáson kívül is, gyakran járunk sushizni. Stephen is fantasztikus. Fel lehet nézni rájuk, és igazán jó velük lenni.

Mindketten rendkívül teheteséges színészek, mégis komolyan veszik a véleményünket. Lenyűgöző háttérrel rendelkeznek, és nagyon jó érzés velük dolgozni. Sokat szoktam kérdezni tőlük, és mindig kapok válaszokat. Mivel tele van a sorozat akcióval, szerintem nagyon fontos ügyelni rá, hogy legyen szíve is. Stephen és Amy csodálatos munkát végeznek ezzel kapcsolatban.

natalie-alyn-lind-photoshoot-november-20th-2015-_26.jpg

Nem voltál ideges, amiért egy ekkora franchise része leszel?

Ezt megelőzően a Gothamben voltam, ahol elkezdtem ráébredni, hogy milyen nagy és mennyire népszerű a képregények világa. De ez a franchise a legnagyobb. Hihetetlen az a rajongói közösség, amink már azelőtt volt, hogy kiadtunk volna bármit is.

Nagyon hálásak vagyunk nekik. Azt hiszem, azért aggódtam a legjobban már a kezdetektől fogva, hogy biztosan megfeleljünk a rajongók elvárásainak. Mindig is azt akartuk számukra visszaadni, amin felnőttek. Ez állandó nyomást jelent, de van egy csodálatos írói gárdánk, hála nekik pedig úgy érezzük, hogy sikerült felnőni a képregényekhez.

Az X-Men filmek ott vannak a kedvenceim között, azokkal együtt nőttem fel, szerintem elképesztően ikonikusak.

A mi idővonalunk teljesen eltér a képregényektől, de vannak karaktereket, akiket átemeltünk: Blink, Thunderbird, és egy olyan világban keltettük őket életre, ami képregény rajongóként rendkívül izgalmas számomra.

Milyen szuperképességet szeretnél?

A lehető legjobbat: a teleportálást, mert imádok utazni és bejárni különböző helyeket. Tehát ha képes lennék körbejárni a világot, meglátogatni országokat, majd öt másodpercen belül hazamenni a családomhoz, tökéletes lenne. Szerintem bármely színész legnagyobb álma a teleportáció, mert néha annyira távol dolgozunk a családunktól. Akkor elmehetnénk bárhova, bármikor. Amikor órákat állok egy forgalomban Los Angelesben, mindig ilyeneken gondolkodom. Ja, és kicsit több alvás sem ártana!

A The Gifted – Kiválasztottak sorozat október 24-től keddenként 21 órakor látható a Fox műsorán!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9412984658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása