New Warriors: Komédia lesz a Marvel legújabb sorozata

2017. április 05. - Marvel Magyarország

Érdekes koncepcióval jön a Marvel legújabb sorozata.

new_warriors_sorozat.jpg

Jó néhány hónappal ezelőtt szóba került, most pedig hivatalosan zöld utat kapott a Marvel's New Warriors (Új harcosok) címet viselő tévésorozat, ami az azonos néven ismert szuperhős csapat és a népszerű karakter, Mókuslány kalandjait követné az univerzum egy humorosabb szegletében. A Született szinglikért felelős Kevin Biegel a showrunneri pozíció betöltése mellett a Marvel első élőszereplős komédiájának forgatókönyvét is jegyezheti, ha sikerül megkötni a szerződést. A széria a fiatalabb korosztályokat megcélzó Freeformon fog futni tíz darab harminc perc hosszú epizóddal, ezzel csatlakozva a jelenleg forgatás alatt álló Cloak and Dagger drámához, ami Olivia Holt és Aubrey Joseph főszereplésével szintén valamikor 2018-ban debütál a hálózat kínálatában. Várhatóan a közeljövőben érkezni fog néhány színészbejelentés.

Az első hivatalos leírás szerint a New Warriors hat fiatalról szól, akik különböző képességek birtokában együtt dolgoznak a nagyobb jó érdekében. Míg erejük teljesen más körökben mozog, mint a Bosszúállóké, hozzájuk hasonlóan szeretnék megváltoztatni a világot... még ha az nem is áll arra készen. A csapat tagjai még "újak" az életben – olyanok, akik most először tapasztalják meg az élet fontos részeit, beleértve az első szerelmet vagy az első állást. A New Warriors a felnőtté válás útját mutatja be, csak nem teljesen e világi formában. Ők még nem igazán szuperek és pláne nem hősök, ráadásul a srácok annyira rémisztőek tudnak lenni, mint amennyire egy rossz randevú.

A sorozatban debütál továbbá a közönségkedvenc Mókuslány, polgári nevén Doreen Green, egy hivatásos rajongó, akit a kemény, az optimista és a született vezető jelzőkkel lehet a leginkább illetni. Doreen magabiztos és a mókusok képességeivel rendelkezik: mozgékony, tud harcolni és beszélni más mókusokkal. Legfontosabb tulajdonsága, hogy hisz az emberekben, valamint képes arra ösztökélni őket, hogy higgyenek saját magukban is.

4305588-sqgirl2015001_dc41-0.jpg

"A Freeform küldetése hihetetlen tartalmakat szállítani a fiatalabb korosztály számára, a Marvel Televisionnel együttműködve ez nem is lehetne jobb. Elmondhatatlanul büszkék vagyunk, amiért közösen hozhatjuk el a 'Marvel's New Warriors-t'" –mondta Karey Burke, a Freeform programozási és fejlesztési igazgatója. Jeph Loeb, a Marvel televíziós részlegének feje az alábbiakat tette hozzá: "A New Warriors mindig is közkedvelt karaktereket foglalt magába, most pedig különösen, Mókuslánnyal kiegészülve. Ők a Marvel Television kedvencei is. A Cloak and Daggernél szerzett csodálatos élmény után nem tudnánk jobb helyet elképzelni a Freeformnál fiatal hőseink számára."

Ezek alapján igencsak érdekesen hangzik a Marvel első komédiája, ami természetesen a filmes univerzum részét fogja képezni. Az első évad tehát egy egyelőre nem konkretizált 2018-as időpontban debütál tíz epizóddal, amelyek fél órásak lesznek egyenként. Minden bizonnyal hamarosan többet fogunk tudni néhány fontos részlettel, amikről igyekszünk mihamarabb beszámolni.

(forrás: TV Line)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8512403579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása