BREAKING: Saját filmet kap Venom a Sony Pictures égisze alatt

2017. március 17. - Marvel Magyarország

Váratlan bejelentést tett a stúdió.

venom-film-bejelentes-sony.jpg

Még a Marvel Studios és a Sony Pictures egyezsége előtt úgy tűnt, hogy A csodálatos Pókember filmekkel felépített falmászó univerzum a franchise harmadik részével, valamint egy Sinister Six és egy Venom mozival is bővülni fog. Mivel a második csodapók elhasalt, rá egy évre megszületett a szerződés, ami a Marvel Moziverzumba integrálta Pókembert és társaságát, a Sony pedig ezzel együtt szőnyeg alá söpörte további terveit, legalábbis ezt hittük mostanáig. Egy évvel azután, hogy utoljára szó volt róla, hatalmas és igen váratlan lépéseket tett ez a bizonyos Venom projekt, ugyanis premierdátumra és írókra talált. 

Éppen azután, hogy a Warner Bros. két hónappal későbbre tolta Aquaman akciózását a DC Moziverzum vizein, a Sony mintha látta volna előre, az eredeti dátumra, 2018. október 5-ére tűzte ki a szóban forgó adaptáció bemutatóját. Az információt közlő portál direktort is társított a filmhez Alex Kurtzman személyében (ő követte el A csodálatos Pókember 2. forgatókönyvét és a 2017-es Múmia rendezését), de nem sokkal később ezt cáfolta, tehát jelenleg nincs senki a produkció élén. Scott Rosenberg és Jeff Pinkner ragadnak tollat és írják meg a Venom forgatókönyvét, akik az év végén érkező Jumanji rebootnál is hasonló pozíciót töltöttek be. 

A legnagyobb kérdés természetesen, hogy ennek a filmnek lesz-e bármilyen köze a Marvel Moziverzumhoz, ahol idén nyáron első saját történetével mutatkozik be a Tom Holland alakította Peter Parker. Habár nem kicsit lenne korai, egy spin-off kalandként talán megállná a helyét a Venom, azonban ha a Marvel Studios nem vesz részt jelentősen a fejlesztésben, valamiért jobb szeretnénk, ha ez mégis egy teljesen különálló produkcióként funkcionálna. A Sony Pictures egyelőre várat magára a hivatalos bejelentéssel, reméljük, akkor azért tisztább képet kapunk erről az egészről, valamint a címszereplő identitásáról.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8912344057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása