A Sólyom és a Tél Katonája írója a két címszereplő dinamikájáról beszélt

2021. február 20. - Marvel Magyarország

Érdekes részleteket osztott meg a karakterek fejlődéséről.

solyom_es_a_tel_katonaja_main_1.jpg

Kevesebb mint egy hónap múlva startol el a WandaVisiont váltó A Sólyom és a Tél Katonája a Disney+-on, végre megadva a két főszereplőnek a reflektorfénybe kerülés lehetőségét. Az már a kedvcsinálókból is leszűrhető, hogy a világ megmentése mellett mindenekelőtt egymással kell megküzdeniük a már megszokott kakaskodás formájában, és bizony hosszú út vezet majd a teljes összecsiszolódásig.

Malcolm Spellman, a sorozat írója az Entertainment Weeklynek nyilatkozott Anthony Mackie és Sebastian Stan karakterének dinamikájáról: Igazi a kémia közöttük – mondta. Képzeld el, hogy úgy írod meg egy buddy cop műfajú sorozat első részét, hogy már akkor pontosan ismered a két karakter ritmusát és a kapcsolatuk ízeit, mielőtt belekezdenél.” Stan hozzátette: „Van közöttük egyfajta párkapcsolati adok-kapok. Olyan »nem igazán kedvellek, de kellene a segítséged« típusú.”

Spellman emellett azt is elárulta, hogy Mackie és Stan gyakran improvizálták a saját beszólásaikat. Azonban a könnyed piszkálódások mellett személyes kihívások is állnak a karakterek elé. Buckynak az “időn kívüli ember” identitásával, Samnek pedig az Amerika Kapitány szerep megöröklésével kell szembenéznie, és egyik sem egyszerű feladat. A gondolat feltárása, miszerint egy fekete ember lehet-e Amerika Kapitány, nagy lehetőségnek és nagy momentumnak érződött” – mondta az író.

A sorozatban a két címszereplő mellett visszatér a Daniel Brühl által alakított Zémó Báró, aki még a Polgárháborúban ugrasztotta össze sikeresen a Bosszúállókat, Emily VanCamp Sharon Carterként, illetve új karakterként bemutatkozik John Walker, azaz U.S. Agent is, aki Sólyom egyfajta riválisa lesz majd az Amerika Kapitány titulusért folytatott harcban, megformálója pedig Wyatt Russell lesz.

A Sólyom és a Tél Katonája március 19-én indul el a Disney+-on.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4916426830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kage kyōi 2021.02.21. 08:48:01

Wandavision 7-edik rész kritika lesz ugye?
Szerintem most kezdenek érdekesre fordulni a dolgok:
az pedig a Darkhold volt, ugye? Mármint Agatha lakásán.
Egy kicsit erős, hogy a komplett világot teremtő Wandát így leradírozta :(
süti beállítások módosítása