Hamarosan saját maga lesz Miles Morales legnagyobb ellenfele

2021. február 04. - Marvel Magyarország

Visszatér a 90-es évek legtöbbet vitatott története.

miles-morales-klonsztori.jpg

A Marvel bejelentette, hogy idén áprilisban a Miles Morales: Spider-Man lapjain debütáló történetben a fiatal hálószövőnek három gonosz hasonmásával is szembe kell néznie.

„Évekkel ezelőtt az eredeti Klónsztoriban Peter Parker az egyik legikonikusabb hőstoposzt élte át, méghozzá azt, amikor a hősnek önmaga hasonmásával kell szembeszállnia. Amikor megkaptam a Miles Morales: Spider-Mant, már az első számtól tudtam, hogy ezen én is keresztül akarom vinni Milest a maga sajátos módján” – nyilatkozta a hivatalos közleményben Saladin Ahmed, a képregény írója. „A múlt szellemei újra visszatérnek, hogy kísértsék Milest, és az események az összes fontos személyre kihatással lesznek az életében, a kishúgától kezdve egészen Peter Parkerig, aki tud egyet s mást, ha klónokról van szó. A sztori következményei ráadásul évekig érződni fognak a karakter későbbi történeteiben.”

Az eredeti Klónsztori (ami a Kingpin kiadónak hála magyarul is megjelent a Peter Parker Pókember sorozatban) talán minden idők egyik legmegosztóbb Marvel képregényes eseménye volt. A közel két és fél éven keresztül publikált történetnek köszönhetjük többek között Ben Reilly, azaz a Vörös Pók karakterét is, azonban a rajongók akkoriban nem igazán örültek annak, hogy a karakter effektíve átvette Peter Parker helyét, még ha rövid időre is. Gwen Stacy feltámasztása szintén nem bizonyult túl népszerű döntésnek az olvasók körében.

Ilyen kétes örökség után kíváncsian várjuk Miles Morales önálló Klónsztoriját.

Ha tetszett a cikk, további híreinkért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1516407540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása