Kevin Feige elmagyarázta, hogy a Titkos Invázió miért sorozatként készül

2021. január 19. - Marvel Magyarország

A producer megválaszolta a kérdést.

captain-marvel-talos.png

Egy hónappal ezelőtt a Disney-s befektetői konferencián rengeteg új Marvel-filmet és sorozatot jelentettek be, köztük a Titkos Inváziót is Nick Fury-val és Talosszal. Azonban sokan felkapták a fejüket arra, hogy ez a nagyszabású, a forrásanyagban számos karaktert felvonultató történet a Disney+-on kerül feldolgozásra, és nem nagyjátékfilmként készül el. Kevin Feige a Collidernek adott nyilatkozatában magyarázatot adott a kérdésre.

„Minket a Titkos Invázióból a politikai paranoia érdekelt a leginkább, illetve az, hogy a sztárjaink több lehetőséget kapjanak egy sztoriban, hiszen velünk van Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn, két fantasztikus színész, akiket szívesen látnának bármilyen sorozatban; mi viszont nagyon szerencsések vagyunk, hogy megnyertük őket” – fogalmazott a Marvel Studios elnöke. „Szóval lényegében erre fektetjük a legfőbb hangsúlyt, de természetesen érinteni fog más sztorikat is, na meg skrullokat, akiket ebben a formában még soha nem láthattak a rajongók – de igen, bármi kisülhet még ebből. Bölcs szavak ezek… De azért is akartuk sorozatként megvalósítani, mert így végre lehetőségünk van valami olyat csinálni, amit eddig még soha.”

A Titkos Invázió egy Brian Michael Bendis által írt 2008-as képregényfolyam, amiben kiderült, hogy az alakváltó skrullok valójában már évek óta beépültek az emberek közé, és titokban átvették vezető személyek helyét, köztük szuperhősökét is, hogy így okozzanak káoszt a Föld társadalmában. Igazából időszerű is volt egy mozgóképes feldolgozás, hiszen a skrullok pont nemrég mutatkoztak be a Marvel Kapitányban (habár ott nem ellenséges, hanem segítségre szoruló fajként szerepeltek), a rajongók pedig már azóta vágytak erre a projektre.

A Comic Booknak Kevin Feige azt is elmondta a témával kapcsolatban, hogy bár az eredeti képregényben jóval több hős feltűnt, mint az eddigi utolsó Bosszúállók-filmben, de természetesen ne számítsunk arra, hogy a Titkos Invázió túlszárnyálja majd grandiózusságában a Végjátékot. Ettől függetlenül meglepődnénk, ha nem találkoznánk ismerős arcokkal, de a jelek szerint a stúdió mindenképp egy paranoiathrillerre kihegyezett alkotást szeretne megvalósítani, aminek a kibontására valóban sokkal ideálisabb a 6x50 perces formátum. Ráadásul az sem kizárt, hogy a sorozat csak az invázió előkészületeit mutatná be a "senki sem az, aminek látszik" problémát alapul véve, és a történet a Marvel Kapitány 2-ben kulminálódhat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4516387288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása