BREAKING: Charlie Cox újra eljátszhatja Fenegyereket a Pókember 3-ban!

2020. december 09. - Marvel Magyarország

Megvalósulhat a rajongók kívánsága.

spider-man-daredevil.jpg

Sokakat szíven ütött, amikor 2018 novemberében a Netflix három évad után elkaszálta a Daredevil-sorozatot, mivel az megmutatta, mekkora potenciál rejlik Matt Murdock karakterében. A széria rajongótábora még abban az évben elindította a Save Daredevil kampányt, ami azóta több mint négyszázezer aláírót szerzett. Többször a színészek is támogatták a kezdeményezést, a főszereplőt alakító Charlie Cox pedig soha sem adta fel a reményt, hogy valamikor ismét életre keltheti a félelem nélküli embert.

Noha azt tudni lehetett, hogy a szerződés értelmében a Marvel a törlést követően még két évig nem használhatta a karaktert, de ez az időintervallum idén novemberben lejárt, és nem kevesebb mint két héttel később, számtalan pletyka és megannyi fohász után végre kaptunk valami épkézláb információt: úgy tűnik ugyanis, Charlie Cox visszatér Matt Murdock, vagyis Fenegyerek szerepében a Tom Holland főszereplésével készülő harmadik Pókember-filmben.

A jelenleg talán legmegbízhatóbb, bennfentes infókkal rendelkező "scooper", Charles Murphy hozta le oldalán a hírt, amit három különböző forrás is megerősített számára. Hogy pontosan milyen szerepet tölthet be Peter Parker egyébként is egyre zsúfoltabb történetében, vagy hogy azt követően mik a tervek Matt Murdock karakterével, arról egyelőre még nem tudni semmit, viszont gyanítható, hogy önálló film vagy sorozat formájában ismét szólózhat majd Charlie Cox a vak ügyvéd szerepében.

December 10-én kerül sor egy befektetői prezentációra a Disney részvényeseivel, szóval lehet, hogy akár már ott lehull a lepel Daredevil sorsáról. A többi, Marvel/Netflix együttműködésben használt karaktert illetően Murphy és társai semmilyen infót nem tudtak meg, továbbá jelenleg az sem ismert, hogy Cox gyakorlatilag egy újabb értelmezését fogja alakítani a karakternek, vagy pedig ott veszik fel vele kapcsolatban a szálakat, ahol a Netflixen debütált harmadik évad véget ért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4716325840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása