BREAKING: Most már biztos, hogy Hailee Steinfeld lesz a Marvel Moziverzum Kate Bishopja!

2020. december 02. - Marvel Magyarország

Végre ez sem kétséges többé.

haillee-steinfeld-kate-bishop-main.jpg

A már korábban bejelentett Sólyomszem-sorozat forgatását bizonytalan időre elhalasztották az év elején, de talán pont erre volt szükség ahhoz, hogy Hailee Steinfeld legyen a női főszereplő, azaz Kate Bishop, aki a Jeremy Renner alakította Clint Barton után lesz Sólyomszem.

Steinfeldet csaknem egy éve hozták először összefüggésbe Kate Bishop nevével, azonban az Apple TV Emily Dickinson költőnőről szóló sorozata miatt, és mivel a Marvel előszeretettel köti le a színészeket több évre is, kétségessé vált, hogy a színész-énekesnő vállalja-e a szerepet.

Hosszas várakozás után azonban elkezdődtek a Sólyomszem munkálatai, méghozzá legnagyobb szerencsénkre külső helyszínen, ahonnan egy forgatási videó máris megerősítette, miszerint  Steinfeld végül mégis csatlakozott Jeremy Renner mellé, ő lesz tehát a Marvel Moziverzum Kate Bishopja. Az említett videón egyébként nemcsak a két főszereplőre, de Luckyra, a Pizza Kutyára is vethetünk egy pillantást, aki Matt Fraction és David Aja a sorozat alapjául szolgáló szenzációs Hawkeye képregényében debütált.

Sólyomszem a Disney+-ra érkező szériájáról korábban azt mondta Renner, hogy a Roninként töltött évekbe való betekintés mellett arról fog szólni, hogy a főszereplő valaki másnak próbálja megtanítani, hogyan legyen szuperhős bármilyen szupererő nélkül. Szerinte Bishop egy igazán nagyszerű karakter lesz, akit Clint Barton azért vesz a szárnyai alá, hogy egy nap jobb Sólyomszemmé válhasson, mint amilyen ő volt. Kate egyébként a képregényekben az Ifjú Bosszúállók csapat egyik tagja is volt, a megjelenése tehát a Bosszúállók újabb generációjának eljövetelét vetíti előre.

A félszemű című remek westernnel befutó Steinfeld nagyon tudatosan építgette a karrierjét, szerepelt blockbustertől indie-filmig mindenben, szóval van okunk várni, mit hoz ki Kate Bishop karakteréből. A Sólyomszem-sorozatot mininek, avagy limitált epizódszámú szériának tervezi a Disney, írója és executive producere Jonathan Igla, a Reklámőrültek egyik alkotója lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5116316044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.12.04. 10:24:50

Disney=felejtős.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2020.12.06. 13:14:03

@shitgun: Mondod ezt a kizárólag Marvel produkcióknak szentelt oldalon...
süti beállítások módosítása