A Doctor Strange folytatása ismert karakterek más verzióját is bemutathatja, köztük Tom Cruise Vasemberével

2020. szeptember 21. - Marvel Magyarország

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-main.jpg

A Marvel Moziverzum egyik legizgalmasabbnak ígérkező filmje egyértelműen a 2016-os Doctor Strange folytatása. A Doctor Strange in the Multiverse of Madness kapcsán már önmagában a cím is felborzolja a kedélyeket, hiszen most először tehetünk majd mélyreható utazást a multiverzumban, és egy nemrég felröppent izgalmas pletyka szerint érdemes lesz a szó szoros értelmében venni a párhuzamos valóságokat.

A bennfentes információkkal gyakran seftelő Daniel Richtman meg nem erősített híresztelése szerint a Marvel Studios alaposan ki fogja használni azt a bizonyos multiverzumot, méghozzá olyan módon, hogy általa felbukkanhatnak már jól ismert MCU-karakterek merőben eltérő változatai is. Richtman úgy tudja, a stúdió több, nagyobb horderejű cameószerepet is szeretne megvalósítani, és az egyik ilyen egy alternatív Vasember szerepeltetése lenne Tom Cruise tolmácsolásában, aki korábban tényleg majdnem eljátszotta a vaspáncélos bosszúállót.

A Vasember ugyanis már akkor a tervezett hollywoodi projektek között tanyázott, amikor a Marvel Moziverzum ötlete még meg sem fordult Kevin Feige fejében. Valamikor a kilencvenes évek végén, amikor a megfilmesítés joga még a 20th Century Foxé volt, a szerep eljátszásához a legközelebb az akkoriban éppen megítélését tekintve mélyponton lévő Tom Cruise került. Egyértelműen erre a megvalósulatlan szereplőválogatásra kacsintana ki humorosan a Marvel, ha egyáltalán pár pillanatra is láthatnánk Tony Starkot a népszerű akciósztár értelmezésében.

Természetesen mindez nem azt jelentené, hogy a Marvel máris lecseréli a nyugdíjazott sztárjait (pl. Chris Evanst vagy Robert Downey Jr.-t), hanem egyszerűen bemutatná a multiverzum mibenlétét pár rövid vendégszerepléssel. Persze ez az ambiciózus elképzelés a későbbiekben számos új lehetőségnek adhat teret, és miután a távozó Scott Derrickson helyét Sam Raimi veszi át a rendezői székben, el lehet kezdeni szorítani, hogy a Tobey Maguire-féle Pókembert is visszahozza legalább egy cameóra.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness tervezett bemutatódátuma 2022. május 25.

tom-cruise-iron-man.jpg

(forrás: The Direct)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr916208320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása