Az eredeti készítőkön nem múlna a klasszikus X-Men rajzfilmsorozat folytatása

2020. augusztus 09. - Marvel Magyarország

Az egész régi csapat nyitott az ötletre.

x-men-the-animated-series.jpg

Az X-Men animációs sorozat eredeti alkotócsapata ismét összeállna egy a Disney+-on debütáló folytatásra, az ötlettel pedig már az egeres céget is megkeresték, erősítette meg Larry Houston, a kilencvenes években vetített, közkedvelt Marvel-sorozat producere és rendezője. Az 1992 és 1997 között futó, 5 évadot és 76 epizódot megélt sorozat a kiadó mutáns hőscsapatának kalandjaival újra nagy sikert aratott a Disney+ kínálatában, hiszen mai napig hatalmas rajongóbázisa van.

„Folyt róla párbeszéd, de egyelőre ennyi” – tisztázta a sorozat potenciális visszatérését Houston a Wizard World pénteki eseményén. „Beszélgettünk róla, és a labda most náluk van, de világossá tettük, hogy benne lennénk mindenben, bármit is terveznek a jövőben.” A már félig-meddig visszavonult Houston úgy írta le az X-Ment, mint az egyetlen sorozatot, ami miatt habozás nélkül visszatérne, legyen szó „akár egy különleges epizódról, akár egy öt részen átívelő sztoriról”.

„Bármit is akarnak csinálni, ameddig ott az egész eredeti csapat, nem kellene győzködni az újrakezdésről” – tette hozzá a producer. George Buza elmondása szerint, aki Bestiát szólaltatta meg a sorozatban, mindannyian benne lennének a folytatásban, míg Chris Britton, Mr. Sinister hangja arról áradozott, hogy egy tucat új félórás epizód mennyire „csodálatos lenne”. A Rozsomákot megszólaltató Cal Dodd szerint ráadásul a produkció felélesztése nem is kerülne több pénzbe, mint amit az X-Men animációs sorozat egészen mostanáig termel. 

2019-ben egy a The Hollywood Reporter nevű lapnak adott interjúban Houston már pedzegette, hogy próbálta feléleszteni a sorozatot, és a Disney befektetőinek egy kész koncepcióval ajánlatot tenni. Amennyiben a kezdeményezés sikeres lenne, akkor a rajzfilmsorozat ott folytatódhat, ahol korábban véget ért, megőrizve a stílust és hangulatot, ami az X-Ment a képregényanimációk úttörőjévé tette.

A sorozat első két évadját itthon is bemutatta szintén a Fox Kids – legutóbb az RTL Spike tűzte műsorra, de csak az első évadot –, valamint a harmadik és a negyedik évad három darab, több részen átívelő történetét (A vadföld átka, Fekete Főnix, Apokalipszis) is kiadtak VHS-en a UIP-Dunafilm jóvoltából.

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr316119942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.08.11. 10:48:08

itthon is van rajongótábora nem is kicsi, nem is értettem sose, hogy nem adták le a teljes sorozatot.
most sem értem.
tuti olcsóbb lenne, mint egy egy friss széria, nézője is lenne.
süti beállítások módosítása