A rendező reagált Vinnie Jones vádjaira, miszerint átverte őt Buldózer szerepével X-Men: Az ellenállás végében

2020. augusztus 03. - Marvel Magyarország

Az ellenállás kezdete.

vinnie-jones-juggernaut-x-men-the-last-stand.jpg

Az általános konszenzus szerint az X-Men: Az ellenállás vége a franchise legnagyobb mellényúlásait erősíti, ami többek között a képregényekben népszerű Buldózer karakterével is csúnyán elbánt, Vinnie Jones minden erőfeszítése ellenére. A színész a napokban részletekbe menően beszélt a forgatásról, amelyet nem épp leányálomként élt meg, valamint arról is, hogyan tette tönkre karakterét a filmet rendező Brett Ratner.

Állítása szerint Matthew Vaughn nagyszerű forgatókönyvéhez képest, ahol még sokkal jobban tetszett neki a szerep, Ratner csatlakozásával merőben máshogy alakult Buldózer útja. „Mindjárt három filmre aláírtam, ami mutatja is, mennyire komolyan vettem a lehetőséget. Aztán jött Brett Ratner, aki gyakorlatilag megsemmisítette a karaktert. A forgatás felét a kib*szott lakókocsimban töltöttem. Életem egyik legelkeserítőbb munkája volt, azt sem tudtam, mi az istent csinálok ott.”

Jones úgy érzi, nem erre a Buldózerre szerződött Matthew Vaughnnál, mivel nemcsak a történetszálát, de a dialógusait is elvették tőle, miközben Ratner kétszer is ígéretet tett arra, hogy épp írják neki az újabb szövegeket. Habár a karakter a Deadpool 2-ben bemutatott változatát már nem ő játszotta, de ha valaha lehetősége adódna, szívesen megkísérelné valahogy helyretenni a dolgokat.

A színész kiakadása a nagyban érintett Brett Ratnerhez is elért, aki azt vallja, hogy a vád, miszerint megsemmisítette volna a karaktert, pontatlan. Ezt egy hosszú, de azóta valamiért eltávolított Instagram-posztban fogalmazta meg: „Abból a forgatókönyvből dolgoztam, amit kézhez kaptam, és Vinnie kérése ellenére nem állt módomban kibővíteni Buldózer szerepét a rendelkezésemre álló, erősen korlátozott idő miatt. Nagyon tisztelem és csodálom Vinnie Jonest, valamint a tehetségét, és úgy gondolom, minden ellenére emlékezetes karaktert alkotott.” Kedvessége jeleként azt is hozzátette, reméli, hogy Jones valamikor újra megpróbálkozhat a szereppel.

Habár Vinnie Jones megalapozott problémákat fogalmazott meg az X-Men: Az ellenállás végében szerepelt Buldózerrel kapcsolatban, azonban Ratner állásfoglalása is helytálló a stúdiónyomás miatt. Matthew Vaughn ugyanis eredetileg azért dobbantott a rendezői székből, mivel akkoriban a produkció komoly csúszásban volt, és úgy érezte, nem lenne elég ideje egy jó filmet összerakni. A 20th Century Fox természetesen foggal-körömmel ragaszkodott a tervezett bemutatódátumhoz, ezért sietősen kellett leszállítani a trilógia méltatlanul sikerült zárórészét.

(forrás: ComicBookMovie, CinemaBlend)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7016101788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása