Katherine Langford elárulta, milyen érzés volt, hogy az egész jelenetét kivágták a Végjátékból

2020. július 27. - Marvel Magyarország

Örülne a felkérésnek, ha visszatérhetne a szerepben.

avengers-endgame-tony-morgan-soul-world-deleted-scene.jpg

Rengeteg találgatásnak biztosított táptalajt, amikor jóval a forgatás után kiderült, hogy Katherine Langford, a 13 okom volt és a Cursed: Átkozott sztárja is bekerült a Bosszúállók: Végjátékba. Mivel azonban a jelenete végül mégis kimaradt a végső változatból, csak utólag derült ki, hogy a színésznő nem mást alakított volna, mint a felnőtt Morgan Starkot, aki még apjával is találkozik azon a metafizikai állomáson, ahol Thanos szintén viszontlátta Gamorát a Végtelen háborúban.

A rendezők úgy gondolták, hogy a lány felnőtt változata inkább csak összezavarta volna a nézőket, és nem váltotta volna ki azt az érzelmi hatást, amit eredetileg reméltek tőle. Langford időközben több interjúban is egyetértett vele, hogy kreatív szempontból ez volt a helyes döntés, nemrég azonban ismét felmerült a téma egy ausztrál rádiós műsorvezető, Smallzy vendégeként: 

„Igazából én úgy gondolom, ha már kivágják a jelenetemet egy filmből, akkor is legalább elmondhatom, hogy a Bosszúállók: Végjátékból vágtak ki” – magyarázta a színésznő, aki szemlátomást nincs különösebben letörve a rendezők döntése miatt. „A forgatás hihetetlen élmény volt, és végül aztán a Disney+-ra mégis felkerült a jelenet. Szóval őszintén szólva, tényleg örülök neki, hogy részese lehettem, és elraktározhatom ezt az emléket.” Amikor megkérdezték tőle, előfordulhat-e, hogy látni fogjuk még Morgan Starkként, azt állította, ha fel is kérnék, akkor sem beszélhetne róla, de természetesen örömmel visszatérne a szerepben.

Ami Langfordot illeti, egyáltalán nincs kizárva, hogy a jövőben még láthatjuk őt a Marvel Moziverzumban, hiszen Morgan egy nap továbbviheti a szülei örökségét, mint a következő Vasember vagy Rescue. De ha addig nem akarnak várni, a film előtt sokan arra gyanakodtak, hogy a női Sólyomszem, Kate Bishop szerepében fog feltűnni, ami történetesen éppen kiosztásra vár.

(forrás: ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7716079690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása