Végjáték: A Disney+ közzétette Katherine Langford kimaradt jelenetét Tony Stark lányaként

2019. november 13. - Marvel Magyarország

A rendezők szerint nem működött volna a jelenet a filmben.

avengers-endgame-katherine-langford-deleted.jpeg

A Disney streaming szolgáltatása tegnap indult világhódító útjára egyelőre csak néhány kiválasztott országban, az USA-ban, Kanadában és Hollandiában (ha minden jól megy, 2020 vége felé jöhet a kelet-közép európai régió, köztük hazánkkal), ahol több mint 7500 sorozatepizód és több száz mozifilm közül válogathatnak az előfizetők a Disney fő szórakoztatóipari stúdióinak köszönhetően. Mint ilyen, természetesen a Marvel stúdió is bekészült a nehéztüzérséggel, és az előzetes információkkal ellentétben három címet és a Pókember-filmeket leszámítva a Marvel Moziverzum egésze felkerült a kínálatba.

Egy évvel ezelőtt jött a hír, miszerint a 13 okom volt és a Kszi, Simon sztárja, Katherine Langford is csatlakozik a Bosszúállók: Végjátékhoz egy meg nem nevezett szerepben. Rögtön elindult a találgatás, hogy vajon kit fog alakítani a fiatal színésznő, mivel azonban a jelenete kikerült a filmből, a moziban nem kaptuk meg a választ. A rendezőpáros Joe és Anthony Russo személyében később elmondták ugyan, hogy Langford Vasember lányát, Morgan Starkot formálta meg tinédzser korában, ugyanakkor maga a jelenet csak most vált megtekinthetővé bónusz tartalomként a Disney+ oldalán. 

Az eredeti tervek szerint, miután Tony megszerzi a Végtelen Köveket, és egy csettintéssel elporlasztja Thanost és a seregét, egy éteri létsíkon találta volna magát, ahol aztán találkozott volna hátrahagyott kislánya felnőtt énjével: „Az egyik ötletünk szerint Tony ugyanarra a metafizikai állomásra került volna, ahová Thanos is. Emlékeztek a helyre, ahol Thanos viszontlátta a lányát? [Stark] lányának felnőtt verziója is ugyanezen az állomáson várakozott volna” – magyarázta Joe. A rendezők úgy gondolták, hogy a jelenet inkább csak összezavarta volna a nézőket, és nem váltotta volna ki azt az érzelmi hatást, amit eredetileg reméltek tőle: „Megmutattuk egy tesztközönségnek, és eléggé összezavarta őket [...] Arra jöttünk rá, hogy érzelmileg nem kötődünk Tony lányának felnőtt énjéhez. Szóval a dolog nem igazán működött emocionális szinten.”

Robert Downey Jr. és Katherine Langford találkozásából alább megnézhettek pár képkivágást, ugyanakkor a megfelelő kereséssel természetesen bárki elérheti a teljes jelenetet is, ameddig a Disney+ terjeszkedése el nem ér Magyarországra. Ami Langfordot illeti, lehetséges, hogy a jövőben még láthatjuk őt a Marvel Moziverzumban, hiszen nem kizárt, hogy Morgan egy nap továbbviszi a szülei örökségét, mint a következő Vasember vagy Rescue.

ejizwyhwwaibfno.jpg

ejizvcnwwae90j3.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6015304026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása