Megvan Az új mutánsok hossza, de mi van az augusztusra ütemezett bemutatóval?

2020. július 24. - Marvel Magyarország

A mozikban vagy a Disney+-on fog debütálni?

new_mutants_dtlr2_mktg_stills_185_r709f_191223_17lt.jpg

Elkezdődött a legnagyobb képregényes rendezvényt, a San Diegó-i Comic-Cont helyettesítő Comic-Con@Home, ahol a csütörtöki program kiemelt résztvevője volt a 2018 óta bemutatásra váró Az új mutánsok. Noha a kíváncsiság leginkább amiatt övezte, hogy beigazolódik-e az elmúlt napokban újra felröppent híresztelés, miszerint elmarad a film mozis bemutatója, hogy helyette az egeres céghez tartozó streamingszolgáltatóra kerülhessen fel.

Többen már korábban is azon spekuláltak, hogy sok más, tavaszra belőtt film mellett a hányatott sorsú mutánskaland sem jut el a nagyvászonig, azonban a panelbeszélgetés tanulsága alapján a Disney/20th Century Fox még mindig szeretné 2020. augusztus 28-án mozikba küldeni. A Deadline szintén megerősítette, a stúdióknak nem áll szándékában átugrani a mozis lépcsőt, ami különösen annak fényében meglepő, hogy a Comic-Con@Home-mal párhuzamosan a Disney egy egész évvel elhalasztotta az Avatar-folytatásokat és az új Star Wars-filmeket, Az új mutánsokéval egy hét különbséggel ütemezett Mulant meg egyszerűen kivette a naptárból.

Akármi is legyen az igazság, jelen sorok írásakor továbbra is augusztus végén akarják vászonra vinni a fiatal mutánsokat, ráadásul hangolódásképp Josh Boone rendező és színészei, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt és Henry Zaga egy mozgóképes összeállítást, illetve a film első két percét is elhozták az eseményre. A nyitójelenetben hallható, amint Hunt karaktere, Danielle "Dani" Moonstar egy régi indián közmondásról beszél, miszerint minden emberben lakozik két medve, akik örökös harcban állnak egymással a lelkünkért. Mindkét kedvcsináló a lenti videóban tekinthető meg, 24:17-hez tekerjetek hozzá.

Ami talán még érdekesebb, hogy hivatalosan is kiderült a film hossza, ami a maga 1 óra 38 percével az eddigi legrövidebb film lesz a szériában, beelőzve az 1 óra 44 perces X-Men: Az ellenállás végét. Attól nem kell tartani, hogy esetleg megvagdosták volna, Boone elmondása szerint ugyanis ennél sokkal hosszabbra sosem tervezték Az új mutánsokat, de azért természetesen kapni fogunk kimaradt jeleneteket a DVD/BD-megjelenéskor. A direktor továbbá ismét megszellőztette, abban reménykedik, hogy a film kellően sikeres lesz a mozikasszáknál ahhoz, hogy megvalósítson két folytatást, lévén trilógiában gondolkozik már a kezdetektől.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5416046070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása