J.K. Simmons nyilatkozott arról, hogy számíthatunk-e több Jonah Jamesonra a későbbiekben

2020. május 30. - Marvel Magyarország

Még előfordulhat, hogy újra megpróbálja besározni Pókember hírnevét.

far-from-home-j-jonah-jameson.jpg

Nem olyan gyakran fordul elő, hogy egy színész neve egybeforr a szereppel, de kétségtelenül ilyen volt J.K. Simmons, mint J. Jonah Jameson a Sam Raimi-trilógiában. A karakter minden bizonnyal ezért maradt ki A csodálatos Pókember két részéből, mert ember legyen a talpán, aki Simmons helyébe mer lépni. A Pókember: Idegenben alkotói nem is kerestek új színészt a karakter megformálásához, ezzel a Marvel Moziverzum egyik legörömtelibb meglepetését szolgáltatva.

J. Jonah Jameson a stáblistába ágyazott jelenetben tűnt fel a Hírharsona hatalmas kivetített tudósításában, hogy ezúttal egy InfoWarshoz hasonló álhírportál vezetőjeként gyilkossággal vádolja meg Pókembert, majd a valódi identitását is leleplezze. Miután a koronavírus-járvány utolérte a barátságos szuperhőst is, és az egyelőre cím nélküli folytatás 2021. július 16-ról 2021. november 5-re vándorolt, ezen a ponton csak keveset tudni róla. Mindenesetre Simmons finoman jelezte egy beszélgetésben az Entertainment Weeklyvel, miszerint több mint valószínű, hogy újra eljátssza ikonikus karakterét.

Amikor megkérdezték tőle, számíthatunk-e a visszatérésére, először csak titokzatosan annyit felelt, hogy „nem tudom, használnám-e azt a szót, hogy számítani”. Ezután szinte azonnal megerősítette, ami eddig nem volt kimondva, vagyis hogy megállapodást kötött további Pókember-folytatásokra is. Klasszikus hárításként hozzátette, hogy a stúdió ennek ellenére nem köteles visszahívni, de persze eddig is nyílt titoknak bizonyult, hogy nem csak egy rövid jelenetre szervezték be újra J. Jonah Jamesonként.

Ha hihetünk a szóbeszédnek, Simmons karaktere egyébként összekötő kapocs lehet a Marvel stúdió és a Sony saját képregényfilmes univerzuma között, és ennek első megtestesüléseként nemcsak a Hírharsona forgatási fotókon kiszúrt reklámplakátja, hanem maga Jameson is szerepelhet a Jared Leto főszereplésével 2021. március 18-án bemutatkozó Morbiusban.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3015730044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.06.02. 09:50:43

pedig a második mcu-s pókifilm legjobb pillanata az volt, hogy ő megjelent.
vastagon!
süti beállítások módosítása