A S.H.I.E.L.D. ügynökei befejező évadában szerepet kap a Carter ügynök régen látott karaktere

2020. április 15. - Marvel Magyarország

Egy régen látott karakter is kiveszi a részét a lezárásból.

shield-main.jpg

Miután a napokban végre kiderült, hogy májusban rajtol el A S.H.I.E.L.D. ügynökei befejező évadja, máris újabb részleteket tudhattunk meg a folytatásról. Az Entertainment Weekly hozta nyilvánosságra, hogy Enver Gjokaj a mindössze két évadot megélt Carter ügynökben játszott karaktere, Daniel Sousa is benne lesz a sorozatban, akiről egy hivatalos jelenetképet is megnézhettek az alábbiakban.

„Eszembe sem jutott volna” – kezdte a színész, aki elmondása szerint őszintén meglepődött, amikor megkeresték a visszatérés lehetőségével. „Bármikor elvállaltam volna, de úgy gondolom, hogy színészként nincs időd sokáig várni. Muszáj továbblépned a következő projektre.” Noha a Carter ügynököt szintén az amerikai ABC tévécsatorna közvetítette, a crossover lehetőségét mindig is kizárta, hogy míg a Hayley Atwell nevével fémjelzett sorozat a negyvenes években, addig A S.H.I.E.L.D. ügynökei a jelenben játszódott.

Tekintettel arra, hogy az előző évad fináléjában hőseink visszautaztak az időben, méghozzá 1931 New Yorkjába, Phil Coulson és a csapat könnyedén belefuthatnak a fiatalabb Sousába. „Szerintünk felettébb szórakoztató, főként Coulson esetében, aki kimondottan rajong a S.H.I.E.L.D. történelméért, hogy most ebbe a történelembe fognak egyenesen belesétálni” – teszi hozzá Jed Whedon társ-showrunner. „Sousának hála ki tudtuk bontani Coulson ügynöknek ezt az aspektusát.”

Ami a történetben betöltött szerepét illeti, Jeff Bell konkrét részleteket ugyan nem árult el, de azt igen, hogy „ezúttal egy másik oldaláról láthatjuk Sousát. Megvolt a maga szerepe a Carter ügynökben, most viszont lehetőségünk adódott más fényben feltüntetni, amelyet nem feltétlenül tapasztaltunk korábban.” Maurissa Tancharoen végül, de nem utolsósorban hozzátette: „Mivel Jed és én már dolgoztunk vele a Dollhouse – A felejtés árán, nagyon is tisztában voltunk vele, hogy Enver mi mindenre képes. Úgy éreztük, itt a lehetőség kicsit mélyebben elmerülni a karakterében.”

A S.H.I.E.L.D. ügynökei hetedik évada május 27-én veszi kezdetét.

shield-daniel-sousa.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr115614914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása