Taika Waititi megosztott pár elborult infót a Thor: Love and Thunder forgatókönyvéről

2020. április 11. - Marvel Magyarország

Csillagcápák és még sok minden más.

thor-4-ideas-visualized-chris-hemsworth-taika-waititi.jpg

A napokban Taika Waititi, a Thor. Ragnarök rendezője is karanténmozit szervezett, ahol az elképzelés szerint audiokommentárral mesélt volna a film készüléséről. A direktort cseppet sem meghazudtolóan végül minden kikerekedett az eseményből, leszámítva a valódi filmezést, azonban amikor Tessa Thompson becsatlakozott az élőzésbe, a készülő folytatás, a Thor: Love and Thunder is szóba került.

A színésznő bevallotta, hogy még nem olvasta a forgatókönyv legutóbbi változatát, mire Waititi azt mondta, már a negyedik vagy az ötödik vázlatnál tart a történet, amit egyáltalán nem sajnál, mert „most van csúcsformában, méghozzá a lehető legjobb értelemben. A Ragnarök ehhez képest egy átlagos biztonsági játéknak fog tűnni. Olyan érzésem van, mintha megkérdeztük volna egy rakás tízévestől, minek kellene benne lennie a filmben, és minden ötletükre igent mondtunk volna”.

A Thompson alakította Valkűr ezúttal mint Asgard uralkodója kap szerepet a történetben, aki a San Diego Comic-Conon beszélt arról, hogy karaktere előtt most az a feladat áll, hogy keressen maga mellé egy királynőt. A közvetítés során megkérdezte az író-rendezőtől, hogy az általa megformált Korgra is rátalálhat-e a szerelem, és habár Waititi szerint egyedül marad, cserébe a folytatásban több mindent is megtudhatunk majd róla és a többi kronanről egyaránt.

Azt is elhintette, hogy lehetnek űrcápák is a Love and Thunderben, ami a Marvel-képregényekben jártasaknak nem feltétlenül újdonság. Ez a kozmikus halszerű faj 1982-ben bukkant fel az X-Men lapjain, de szerepeltek a Jason Aaron-féle képregényfolyamban is, amelyben Jane Foster méltóvá válik arra, hogy megemelje a Mjölnirt, vele együtt pedig megkapja a mennydörgés istenének erejét is. Szóval láthatóan nagyban merít belőle a negyedik Thor-film.

Végül, de nem utolsósorban rajongói kérdésekre válaszolva a direktor úgy fogalmazott, hogy a Végjátékban látott pocakos Thort lezártnak érzi, Christian Bale a filmben betöltött szerepére viszont nem térhet ki. Elmondása szerint az Ezüst Utazó biztosan nem teszi tiszteletét a Love and Thunderben, ellenben megemlítette Beta Ray Bill nevét, még ha egyelőre csak annyit is mondott, hogy nagyon szereti a karaktert, de nem tudja, tényleg benne lesz-e a folytatásban.

A Thor: Love and Thunder premierje 2022. február 18-án lesz.

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7115606102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.04.15. 10:53:49

ez csak azért fáj (űrcápa), mert ha végre egyszer a dc elkészíti a régen várt Lobo filmet, akkor az ő ürdelfinjei sima utánlövésnak fognak tűnni, mintha a dc ismét csak kullogna a marvel után, másolná. :S
süti beállítások módosítása