Salma Hayek az Örökkévalókról nyilatkozott, két újabb gonosztevőről is lehullott a lepel

2020. április 10. - Marvel Magyarország

A színésznő legalább annyira izgatott a film miatt, mint mi.

eternals-casting-top.jpg

A minap jött a hír, hogy a koronavírus-vészhelyzet hatására a Marvel Moziverzum minden soron következő filmjének bemutatója eggyel arrébb fog csúszni, így az eredetileg idén novemberre tervezett Örökkévalók 2021 februárjára halasztódott. Habár nyilván mind kicsit csalódottak vagyunk, de plusz három hónapnyi várakozás ellenére is ugyanolyan izgatottan várjuk a filmet. Akárcsak az egyik főszerepet alakító Salma Hayek.

A mexikói színésznő nemrég a Total Filmnek adott interjút, melyben az általa megformált Ajakról, az Örökkévalók vezetőjéről is beszélt kicsit. A még mindig elképesztően jó formában lévő Hayek a következőket osztotta meg a film kapcsán: „53 évesen végre szuperhős lehetek! Mi mindannyian [az Örökkévalók] kilógunk valamiképp a sorból, de mind szuperhősök vagyunk, és én lehetek a vezetője ennek a csapatnak. Ez nagyon tetszett nekem. Igen, miért is ne? Csináljuk! Ettől az az érzésem támadt, hogy most tényleg valami egyedivel próbálkoznak, és valóban így van.”

Hayek ezután a film rendezőjét, Chloé Zhaót is méltatta néhány szóban, akinek egyedi látásmódja győzte meg végül a színésznőt arról, hogy elvállalja a szerepet: „Egész egyszerűen fantasztikus. Láttad az első filmjét, A rodeóst? Engem teljesen lenyűgözött. Elsősorban a rendező miatt voltam nagyon izgatott a projekt kapcsán.”

Ugyan a színésznő nagyon ügyelt rá, hogy az interjú során véletlenül se kotyogjon el semmi konkrétumot a különösen nagy titokban tartott produkcióról, másutt kiszivárgott néhány olyan dolog, amit a stúdió valószínűleg csak később szeretett volna leleplezni. Nevezetesen két új karakter kilétére derült fény, mégpedig a Funko Pop! kiszivárgott listájának hála, ami az Örökkévalók kapcsán piacra szánt figurákat tartalmazza. Köztük volt Arishem, aki az Égiek tagja (mely lényeknek Kevin Feige a korábbi megjelenéseikkel ellentétben ezúttal nagyon is aktív szerepet szán a filmvásznon), valamint Kro, az első Deviáns és egyúttal a csoport vezetője. A Deviánsok az Örökkévalók ősi, szörnyszerű ellenségei, akik Feige korábbi nyilatkozata alapján máshogy fognak kinézni a filmben, mint a képregényben.

Az Örökkévalók a jelenlegi tervek szerint 2021. február 12-én kerül a mozikba.

arishem-kro-orokkevalok.jpg

(forrás: MCU Exchange, Total Film)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr415591372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása