BREAKING: A Marvel Moziverzum összes előre bejelentett filmje új premierdátumot kapott!

2020. április 03. - Marvel Magyarország

Íme a járványhelyzet hatására módosított bemutatónaptár.

marvel-studios-new-logo.jpg

Miután a koronavírus okozta helyzet miatt szinte minden premiert odébb csúsztattak, akár konkrét dátummal, akár nélküle, nemrég a Disney is törölte a Fekete Özvegy tavaszra tervezett bemutatóját. Mint tudjuk, Scarlett Johansson szólókalandja lett volna a Marvel Moziverzum negyedik fázisának nyitódarabja, a filmeken átívelő narratívára és a berekesztett forgatásokra való tekintettel pedig megkerülhetetlen volt, hogy ne kelljen újratervezni az elkövetkező két év menetrendjét kreatív szempontból.

Végül a legvalószínűbb elmélet igazolódott be a későbbiekre vonatkozóan, mégpedig az, hogy a Marvel Moziverzum összes előre bejelentett filmje arrébb ment egy-egy dátumot. Tehát Fekete Özvegy régóta várt szólófilmje az Örökkévalók novemberi bemutatóját kapta meg, ami pedig a soron következő Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings napját, és így tovább. A Fekete Párduc második része jelen állás szerint változatlanul 2022. május 8-án érkezhet, a legnagyobb meglepetést viszont kétségkívül a Marvel Kapitány folytatásának hivatalos bejelentése okozta: Carol Danvers ezek alapján 2022. július 8-án tér vissza a mozikba.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Disney+-ra készülő Sólyom és a Tél Katonája, WandaVision és Loki tervezett rajtjait hogyan érinti az újratervezés, ám tekintettel arra, hogy ezek cselekménye szoros kapcsolatban áll a mozifilmekével, rájuk is hatással lehet. A Pókember cím nélküli harmadik részét pedig felesleges keresni a listán, a Sony filmjeként még nem tudni, hogy a járványhelyzet milyen hatással lesz a hálószövő következő kalandjára. Még nem erősítették vagy cáfolták meg Tom Holland bejelentését, miszerint júliusban nekilátnak a forgatásnak, azonban a színész másik filmje, az Uncharted forgatása már megsínylette a koronavírust.

A filmek pontos premierdátumainak listáját itt nézhetitek meg:

  • Fekete Özvegy – 2020. november 6.
  • Örökkévalók – 2021. február 12.
  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 2021. május 7.
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness – 2021. november 5.
  • Thor: Love and Thunder – 2022. február 18.
  • Fekete Párduc 2. – 2022. május 8.
  • Marvel Kapitány 2. – 2022. július 8.

(forrás: MCU Exchange)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3415588318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása