A Marvel egy tucat ingyenesen beszerezhető képregénnyel lepte meg a rajongókat

2020. április 05. - Marvel Magyarország

Egy tucat Marvel-képregény zsákolható be egyetlen fillér kicsengetése nélkül.

civil-war-main.jpeg

A jelenleg az egész világon tomboló koronavírus-járvány miatt a legtöbben rá vagyunk kényszerítve arra, hogy otthon töltsük mindennapjainkat, ami persze a szórakozási lehetőségeket is korlátok közé szorítja. Szerencsére az elmúlt pár hétben megannyi játékkiadó cég, könyvkiadó és szerző is hozzájárult ahhoz, hogy kellemesebben teljenek a négy fal között töltött órák, és több játék, valamint könyv is ingyenesen elérhetővé vált a különböző online felületeken.

A fentieket figyelembe véve kifejezetten kedves lépés, hogy ebbe a kezdeményezésbe most a Marvel is beszállt, és 12 kötetet kínál ingyen mind a saját platformján, a Marvel Unlimiteden, mind az Amazon által üzemeltetett Comixology szolgáltatásban, méghozzá egészen május 4-ig. Ezek között olyan klasszikusokat találunk, mint a Polgárháború vagy éppen a Sötét Főnix, de viszonylag új címekhez is hozzájuthatunk, köztük Jason Aaron 2018-ban indult A Bosszú Angyalai sorozatának első kötetével.

A történetek közül egyébként több megjelent már hazánkban, így a magyar nyelven való olvasásuk is lehetséges. Alapvetően mi is csak szorgalmazni tudjuk a hazai kiadók támogatását, különösen ilyen nehéz időkben, mindazonáltal bárki számára nagyszerű, legális alternatívaként szolgálhat a Marvel gesztusa. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Comixology szolgáltatásba akár asztali számítógépen, akár mobileszközön, majd a linkekre kattintva begyűjteni a képregényeket, amelyek bármikor olvashatók maradnak a jövőben.

Az ingyen kínált képregények listáját itt nézhetitek meg:

Jó olvasást kívánunk mindenkinek, és vigyázzatok magatokra!

(forrás: GameSpot)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5515593102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orosz Pap 2020.04.06. 09:58:30

Hogy én mi a f*szomért vagyok DC-s.
süti beállítások módosítása