VIDEÓ: Tom Holland és Jake Gyllenhaal kihívással hecceli egymást a karanténban

2020. április 03. - Marvel Magyarország

A Marvel sztárjai is beszálltak a legújabb őrületbe.

tom-holland-jake-gyllenhaal-ryan-reynolds-challenge.jpg

Mostanra számos országban, köztük hazánkban is kijárási korlátozást és további intézkedéseket vezettek be a koronavírus-járványra való tekintettel. Nem meglepő módon egyre több kihívás terjeng az interneten az önkéntes karantén élvezetesebbé tételére, melyekbe sokszor a sztárok is előszeretettel beleállnak. Most például Tom Holland is, a Marvel Moziverzum Pókembere.

A feladat annyiból áll, hogy félmeztelenül fel kell menni kézenállásba a falnak támasztott lábakkal, és így felvenni egy pólót, szóval némi ügyességre is szükség van. Tom Holland sikeresen teljesítette a mutatványt, és miután a végeredményt Instagram-sztoriban osztotta meg, kihívta Jake Gyllenhaalt, akivel a tavaly mozikba került Pókember: Idegenben forgatásán cimboráltak össze, valamint a Deadpool-filmek sztárját, Ryan Reynoldsot, hogy próbálják meg ugyanezt. Előbbi megcsinálta a kihívást, utóbbi reakciója pedig kézenállás nélkül is megér egy misét.

Gyllenhaal egyébként 50 Centet, Hugh Jackmant és testvérét, Maggie Gyllenhaalt hívta ki a játékban.

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10015587780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása