Megerősítést kapott, mikor érkezik a Marvel ambiciózus animációs sorozata

2020. március 14. - Marvel Magyarország

Régi filmek, újabb megközelítésben.

what-if-peggy-carter.jpg

A legutóbbi San Diego-i Comic-Conon a Marvel többek között bejelentette, hogy a képregényekben jól ismert What If koncepciót animációs sorozatként élesztik újra. Ezekben a füzetekben az írók a fantáziájukat szabadjára engedve különböző történetek sokszor meglehetősen elszállt alternatív kimeneteleit mesélték el, a szériában pedig ugyanezt a koncepciót fogják alkalmazni a Marvel Moziverzum eseményeire vonatkoztatva.

A Disney részvényeseinek tartott prezentáción hivatalos megerősítést kapott, hogy az animációs sorozat 2021 nyarától lesz elérhető a Disney+ kínálatában, ráadásul ezzel párhuzamosan az is kiderült a Variety jóvoltából, hogy a Marvel megállapodást kötött a kanadai Squeeze animációs stúdióval. Ennek értelmében a Québecben található csapat szám szerint 5 epizód elkészítéséért fog felelni:

„A Marvel egy világszínvonalú animációs stúdiót keresett, hogy olyan új és különleges stílussal rukkoljanak elő, ami tökéletes összhangban van a márkájuk esszenciájával” – magyarázta Denis Doré, a Squeeze vezetője és társalapítója. „Rögtön azonos hullámhosszon voltunk, már a tavalyi előzetes megbeszéléseken is Los Angelesben, és imádták a javaslatunkat. Nagyon örülök, amiért a mi művészeink kamatoztathatják a tehetségüket és kreativitásukat ily közel Hollywoodhoz.”

Az első évad mindössze 10 részből fog állni, ezzel megcáfolva korábbi pletykákat, miszerint a Végtelen Saga összes filmjének eseményein csavarnak egyet a szériában. A What If további különlegessége, hogy a karaktereket a mozifilmekben megszokott színészek fogják megszólaltatni, új belépőként köszönthetjük viszont Jeffrey Wrightot (Westworld, Casino Royale), aki Uatu, a Szemlélő szinkronhangjaként a sorozat narrátora lesz.

(forrás: Comic Book Movie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8415517072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.03.16. 09:56:30

csinálták volna meg inkább a howard a kacsát...
süti beállítások módosítása